Stopp!!!

Love & Kisses ✿ sha
oh my.
stop the clock plis.
plis plis plisss!
god, I need more time.
...

Dulu-dulu kan, rasa macam lambatnya masa berlalu.
Serious!
Aku rasa macam, ala lamanya... lagi 3 bulan ke?
Tengok orang lain naik pelamin, tak sabar mau tunggu saat kami.

Tapi kan, bila ticker tinggal dua digit and it is less than 50, perasaan adalah, wahhhhh! kenapa cepat sangat nihhh?


I'm getting headaches!
I'm sooo getting headaches.

Baju sanding takde.
And I hate my baju nikah.
And TQ Tag tak siap.
And I don't have enough goodie bags.
And I can't finalize on the wedding theme coz tatau nak kaler apa sebab wedding dress takde lagi!! aaaa!

gonna find one today! mesti!
zasss to Ayer Hitam and Rengit after Nads wedding.
yey!


*I think I shud read this book la*

3 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

fasha, amik gamba nad banyak2 ek, i nak tgk, pls upload cepat2, i have office event today thus i cant make it, so sad!!

and yes u should work 200% more now, go fasha!

k|ree said...

rileks dear...sorry la tak dapat jumpa di wedding nad..kita sampai lambat... :) tenang2 ye... :)

Fuchsia said...

NURULHUDA :
ala gambo amik sekeping je nih. takpe2 kat blog Nad dah letak gambo byk jugak kan eh.

haah la... sy mmg kena rush jugak nih. kalo malas2 mcm skarang sure x setel ^-^


K|REE :
tu la... sampai situ carik2 jugak awk katne tapi takde. rupanya dtg lambat eh. takpe la... takde rezeki nak jumpa kali ni. next time kot ;p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review