Set Bersalin Tropical Herbs (Amway)

Love & Kisses ✿ sha
Sesiapa yang der Set Bersalin ay yang wangi itu or any other Amway/Nona Roguy/Shaklee products boleh contact saya ya (Fasha - 019 6555700).

I'm going to give reviews on this set bersalin from time to time and frankly speaking cuma ada 2 jenis yang terbukti best and ramai pengguna : Set Bersalin Tropical Herbs (Amway) and Set Bersalin Nona Roguy (NR).

Nona Roguy is good too but from my experience, kalau baby kena jaundice (kuning) tak boleh start makan jamu-jamuan ni awal sangat, takut baby makin teruk. And it's different from Tropical Herbs product sebab ia lebih mild, bukan sahaja boleh digunakan time baby tgh kuning tapi oleh ibu-ibu yang melalui proses pembedahan Caesarean ya.



Set bersalin ini adalah rumusan tropika yang mengandungi herba-herba yang telah diguna secara tradisional oleh orang Cina, India, dan Islam untuk membantu pemulihan ibu baru semasa dalam tempoh berpantang.

Cara penggunaan sistem Tropical Herbs sangatlah mudah dan proses persediaannya pula tidaklah rumit dan leceh. Ini kerana semua produk telah disukat terlebih dahulu dan sedia digunapakai dengan hanya memerlukan proses penyediaan yang minimum.

Set Lepas Bersalin Tropical Herbs ini boleh juga digunakan oleh ibu-ibu yang bersalin melalui cara pembedahan (caesarean), iaitu selepas sebulan kelahiran.

Kelebihan Set Lepas Bersalin Tropical Herbs :

Set lepas bersalin ini sudah pasti mempunyai kelebihan yang tiada taranya. Terbukti dan telah digunakan oleh ribuan orang di luar sana.

√ Lengkap dan mudah. Segala yang anda perlukan terdapat di dalam dalam set ini. Penyediaan yang minimum diperlukan kerana semua produk ini telah disukat terlebih dahulu. Jadi ia hanya siap sedia diguna tanpa susah payah.

√ Terbukti Keberkesanannya. Herba-herba yang diguna telah diuji sejak turun temurun dan terbukti secara saintifik.

√ Herba-herba yang piawai. Bahan yang digunakan adalah ekstrak daripada bahan aktif herba yang dipiawaikan (standardised) untuk kualiti dan konsistensi rumusan.

√ Ramuan semulajadi. Tiada pewarna dan perasa tiruan atau bahan pengawet yang digunakan.

√ Kapsul sayuran. Minyak yang diguna adalah berasaskan tumbuhan. Produk ini sesuai untuk mereka yang vegetarian dan mereka yang mempunyai larangan agama.

√ Pengilang herba bertauliah. Dengan pengalaman bertahun-tahun di bidang pengeluaran produk berasaskan herba, syarikat ini memenuhi kriteria Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK/DCA) untuk Amalan Pengilangan yang Baik (GMP).

Kandungan Di Dalam Set :

Set lengkap ini mengandungi 10 produk untuk diamalkan oleh si ibu dan bayi. Ia terbahagi kepada 2 bahagian :

1. Untuk dimakan:

* Teh Herba
* Kapsul Lepas Bersalin 1
* Kapsul Lepas Bersalin 2

2. Untuk kegunaan luaran:

* Herba Pembersih Wanita
* Herba Mandian
* Minyak Urut Herba
* Minyak Bayi
* Campuran Peramping Perut
* Campuran Penghangat Badan
* Campuran Penenang

PERCUMA Bengkung!


dan ada FREE GIFT lagi ya.

So, memang sangat berbaloi beli set ni kan?
Dapat 10 items + 2 free items compare to the other brand.

To order you may contact me :
Email : charmsandcolors@yahoo.com
FB : charmsandcolors
SMS/WhatsApp : 019 6555700 (Fasha)
Website : charmsandcolors.blogspot.com
Shaklee ID : 888941 




--------------------

LATEST INFO :
The free item (Nu Skin Enhancer) in currently out of stock.
We will replace it with other FREE GIFT.

14 comments:

misha.w said...

kalau beli brg amway yg lain boleh dpt harga member tak? :)

Chekgu Azrine said...

Mcm berminat..nti if decided to take this one..then will watsup u k..

Hitam Keris Emas said...

salam , done follow your blog.
harap sudi follow balik.THanks...!
:D

sha said...

MISHA.W :
almost all Amway product yg sy jual ada discounted price misha. tapi kalau yg murah2 mcm baby oil takde la dear ^_^


CHEKGU AZRINE :
ok if berminat inform me tau. mmg berbaloi2 beli set nih. takyah nak susah2 beli bengkung dah ^_^


HITAM KERIS EMAS :
ok :)

Faz Abas said...

Boleh beli loose items tak? ie tak nak beli satu set tapi cuma beberapa produk sahaja.

sha said...

FAZ ABAS :
i'm sorry dear. set Amway ni mmg takde yg loose pack, cuma baby oil dia je yg boleh beli asing2. but Nona Roguy set mmg ada jual satu2 :)

kamek budak comey said...

mcm berminat utk brpantang nanti..tp nk tau gk brapa hrga sekali dgn pos?

sha said...

KAMEK BUDAK COMEY :
utk set Amway = RM280
pos Skynet (smnjg) = RM10
pos biasa (sabah/sarawak) = RM17

boleh lihat di charmsandcolors.blogspot.com atau facebook : charmsandcolors
:)

zielra_dolce said...

Hi..nak tanya..tahun ini 2013,harga set bsalin herb msh sama ker?tq..

Eira Khairani said...

Yup,sya jga nk tny untk thn 2o13 hrga msh sma ka?

sha said...

ZIELRA_DOLCE / EIRA KHAIRANI :
Harga kami utk set bersalin Amway (2013) cuma RM290 + RM10 postage (normal price RM308). free bengkung + 10% off for brg Amway or Shaklee or free gift.

FREE DELIVERY on orders above RM300

liza said...

Brp harga tropical herbs baby oil?

sha said...

LIZA : RM28 per bottle, postage RM6

Mummy Iswatie said...

Pengalaman saya guna set bersalin amway
http://iswatie.blogspot.com/2010/11/set-bersalin-amway-tropical-herb-post.html?m=1

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review