of Hair and Spa~

Love & Kisses ✿ sha
Ye, rambut.
Telah sangat serabut yang tak bole diselamatkan neh.
ok, that's exaggerating.
Tapi rambut aku memang agak teruk conditionnya sekarang.
People said that 2 weeks before the wedding takleh gunting2 rambut kan. 'aa btul ke?

Yesterday one of the managers tegur aku sambil gelak-gelak, "F, takkan time dinner je rambut anggun terurus nih."

Terasa ok.
Dah la time Annual Dinner tu aku dapat award The Most Glamorous Female. Pastu bila balik opis, rambut menggerbang balik.

I'm thinking of doing some rebonding.
Not the really2 straight type.
Asalkan nampak terurus ok la kot.

And it is now in auburn color.
I'm thinking of changing it to a darker shade macam dark chestnut tu. Tapi takut tak sesuai pulak dgn kaler wedding dress nanti.

haih.


What am I gonna do with my hair???

ok, ok, sile pakai tudung.
...insya allah when the time comes, i will wear one.

------

And later, balik dari Johor Specialist, I'm going to do some pampering @ NB Beauty.

S.P.A.

yippie yey!

Hopefully best la.
And hopefully sempat sbb ada banyak tempat aku nak pegi arini.

Anyone knows any other spa yang best and affordable kat JB nih? Kat area BBU and Permas Jaya tu punya la banyak tapi tatau yang mana satu paling best. Mesti buat at least 3x before the wedding.

Mesti, mesti!

So, suggestion plis.

2 comments:

~ thalhazlin ~ said...

Sory ah fushia sebab tak pernah pergi spa. huhu. apapun, thanks bagi info : kene pegi at least 3 x before wedding ek? okay. i'll take note on dat. hihi.

Fuchsia said...

THALHAZLIN :
takpe la thalha. pas gi NB Beauty tu rasa cam nak try kat Mai Beauty plak. tapi kan, kat BBU tu byk sgt pilihan tau

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review