Hantaran - Purse

Love & Kisses ✿ sha
I've bought the purse.

Finally.

haih!

Aritu round satu Sogo pun tak jumpa idaman hati.
Tadi sebab Jcard Day kat JJ Tebrau, berlari-lari anak la aku keluar dari opis sebab kalo lambat sikit je mesti stuck kat jem yang berjam-jam. Nyambung survey-survey lagi, tup-tup tengok, jumpa pulak la yang best and ikut tema handbag.

Ye, sebab aku dah beli handbag time outstation aritu, jadinya, tak bole la pilih kaler purse ikut sesedap rasa. Walopon hati aku cakap yang merah itu sangat chantek tapi sebab brand lain and tak matching pulak dengan handbag, jadi lupakan sajalah.

Especiallynyer kalo shopping sorang-sorang mcm ni. Dua, tiga jam jugak la aku menatap benda tu before buat keputusan.



Tapi Bonia pun tgh sale gile. Sampai purse dia pun dah setaraf dgn brand lain. After less dalam 120++ je ha.

Tapi sebab Sembonia punya design tu lagi menarik hati aku, jadinya cepat-cepat la pegi bayar sebelum fikiran berubah lagi. Before bayar tu ingat nak inform Hubby dulu tapi dia tgh bizi lak so teruskan dulu operasi. Besok-besok baru claim balik ^-^

Walopon dalam proses berjimat-cermat, telah ngabihkan dekat seribu juger tadi T_T
*kuar dah airmata darah*

Begitulah kaedah bershopping-shoppingan secara solo sebab takde org kat tepi yang akan nasihat itu-ini. Bantai je asal mata cakap chanteknyeee, jadi terus la testing-testing pastu beli.

Comforter set tu pun aku beli sampai dua sebab sangat vouge kaler pink-fuschia dgn lagi satu kaler hijau-aqua. Yang kat umah ni pun ada satu baru je beli aritu. Nak wat camne kan. I'm veri the kemaruk dgn comforter set. Nak request utk hadiah kawen bole. Nak banyak2. hehe.

Pastu shopping innerwear/undergarments Pierre Cardin sbb time Jcard Day ni harganya adalah gile murahan and sgt banyak pilihan yang notti2 so sangat sesuwai la beli 7, 8 pasang untuk guna lepas kawen nanti. hiks.

Maka, teroverbajet la bulan nih T_T
Tapi, semua benda tu aku guna so that is keperluan oke bukan kehendak. So, apa-apa barang keperluan adalah wajib beli, kan.

Sekian.

oh ye, komen tentang Yaasin tak sempat direply sebab sangat ngatuk suda nih. Insya allah besok lusa aku balas semua-semuanya ya.

6 comments:

miss F said...

sy risau...satu brg hantaran pun x beli lg....huhuhuh

fara said...

wahhh jeleshnye... best tgk org shoping2.. tp brg2 i sume dh ready, tu psl dh xde perasaan nk meramaikn YES..hihihi
tp innerwear tak beli lg.. penting tu..hihihi

nisa said...

Hi Dear,
looking for 1001 sweet & fabulous gifts at very affordable price???
do visit my page,

http://gardenofgalleria.fotopages.com/

Happy Preparing for ur big day dear!!!

Anonymous said...

la. ada j card day ke kat tebrau arini? xtau pn.. ruginya..

Fuchsia said...

MISS F :
time2 sale camni la kena beli F. jimat pon jimat ha ;p

FARA :
huish penting innerwear tau. beli yg corak notti2 tau. yg striking skit kaler dia. hiks

NISA :
thanks ^-^

ANONYMOUS :
ala kesiannya tatau ke. sy tau pun sbb 2, 3 hari before tu kebetulan pegi sana and ada banner tulis pasal Jcard day tu. sian awk

Anonymous said...

totally agree... i pon nak tggu jcard day next year utk shopping brg hantaran kawen... hikhikhik

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review