of Wedding Dress again!

Love & Kisses ✿ sha


39 days to go okeh.
Can u believe it? It's 39!!!
uwaaa camne nih??

Takde satu pun baju yang berkenan kat hati aku.

Yaa, actually there's one.
Yang kaler black-gold aritu.
Tapi baju tu sesuai untuk outdoor je nanti.
Sebab the ekor is veri the panjang.
4 meter meleret okeh.
Dalam perjalanan jumpa tetamu, mau semua sampah-sarap kat umah tu aku sapu.
And agak seksi juger.

Since Hubby loves to see me with tudung, I'm thinking of wearing one for my reception. And this baju is not very suitable to be worn with one.

Gile nyesal tak survey awal-awal dulu.
Kalau nak mintak buat baru pun harus at least 3, 4 bulan awal.
And it's now 39 days to go.
Sila la pakai apa je yang ada nanti cik F...
T_T

And tema haruslah berubah lagi mengikut sesedap citarasa aku dan sesedap warna baju aku yang ntah kaler apa tu nanti.
T_T lagi.

------

oh ye. i did my hair today.
suda lurus di atas and wavy di bawah.
5.10 tepat aku dah terpacak kat tempat parking opis.
sibuk la pulak dia nak ke salon.
biasanya kalau fikiran serabut, akan segera mengubah gaya rambut.

pompuan yang agak saiko.

apepun, besok takde sape kat opis tu yang bole cakap my hair terpacak lagi oke.

yey!

4 comments:

k|ree said...

kita pun semalam potong rambut...hehehe

faratul said...

serius xde wed dress g? fuschia kat muar ke? why dont u try g mlk.. sayang creation. diorg kate baju cantik walaupon yg len kurg. u pon nak cari wed dress je kan?

Haliza said...

mcm tak percaye je kan. dulu 5, 6 bln rase mcm lame lg. tgk² skrg lg 39 hari je. omaigucci! ^o^

nk tgk rambut baru bole? :D

Fuchsia said...

KIREE :
hiks. mari kita beramai2 tukar stail rambut ;p

FARATUL :
haah la fara. series takde baju lagi nih T_T i'm staying at pontian so mlk tu mmg jauh la. takpe2 dis wiken adalah upacara dress hunting ;p

HALIZA :
btul tu dear. dulu rasa mcm lamaaaa lagi. tup2 ni tinggal 30 hari++ je lagi. saspen kan ;p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review