of TQ Tag

Love & Kisses ✿ sha
I'm currently re-doing my TQ Tag.
ye, sebab telah sangat excited jumpa design-design baru kat website ni --> http://weddingmonograms.blogspot.com

Seriously, brides-to-be yang DIY their TQ Tag tu silalah try tengok kat sini sebab design2 dia sangatlah menepati citarasa and senang nak buat. Sungguh sesuai utk orang yang terlebih bizi macam aku ;p

------

Lately, kerja di opis adalah terlalu banyak yang membebankan sampai tak dapat nak diungkap dengan kata-kata. Kadang-kadang rasa macam --> ok, that's it! I'm done!!!

But after almost 3 years of working comfortably here macam dah malas nak lalui upacara job-hunting, interview semua tu.

But then, to tell you the truth, macam dah takde hati tau. Macam nak berenti and duduk kat umah je.


Kadang-kadang kan, balik kerja aku rasa penat sangat2. Rasa macam mau campak badan atas katil and tidur sampai besok pagi.

Tapi, bila nampak lappy atas meja, fikir-fikir balik, tinggal 30 hari++ sajer untuk menulis cerita wedding di sini.

A story of a lifetime...
Takkan ada peluang kedua.
Jadi, kan sangat rugi kalau aku terus tidur tanpa menulis sedikit di sini?

Sebab nanti esok lusa, 4, 5 tahun lagi, of course aku akan baca balik and boleh gelak-gelak ingat semua yang jadi untuk wedding kami.

macam waktu aku nulis blog yang dulu-dulu...

Memang la ada yang pahit manis.
Tapi itu kan semua cerita hidup yang dah tertulis sejak azali. Kadang-kadang, bila benda tu dah tak ada, cerita-cerita beginilah yang akan jadi kenangan untuk kita, kan?

macam Ciki...

kalau aku tak tulis kat blog dulu, aku pun mesti dah tak ingat betapa excitednya aku waktu nak beli dia dulu......
.
.
.


ok stop it!
i shudn't cry.
i can't cry...
nanti mata bengkak lagi.
hiks.
...

tapi, rindu sgt2 kat Ciki tau... rindu sgt2...
'sambil ngelap2 mata yang berkaca-kaca T_T

3 comments:

miss F said...

sy dh try design! jom try jgak!

Fuchsia said...

MISS F :
ahaks. tu la. lawakan design dia. sgt suker nih ^-^

harzharun said...

dear....mn u dpt kartun tu....haha..mmg kene la...
btw,i pon kelam n kabut dah..dulu2 xnak siapkan awal2...tp kan..kalo x byk keje boring pulak kan...ermmm..manusia..ade je x kene..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review