of Surah Yaasin~

Love & Kisses ✿ sha
Ok, now I'm gonna write a bit about the Surah Yaasin.

Sejak ngambil keputusan nak jadikan ia souvenir kahwin kami, telah survey di banyak tempat. Memang quite disappointed la sebab a few bloggers yg dah jumpa address sume tanak share ngan aku pun. Time tu rasa cam ---> haih, carik benda lain je la.

But at last, alhamdulillah... we found it.

So, sebab aku dah rasa kesusahan survey tanpa bantuan dulu, jadinya nak jugak la tolong-tolong kamu semua supaya dipermudahkan jalan menuju hari itu ye.

These are some of the vendors yang aku dapat :

1) AL HIDAYAH : 03-4042 0733/4043 3786
2) DARUL NU'MAN : 03-2691 2645/2698 8495
3) CUCKOO PRINTS : warna.inspirasi@gmail.com

Yang lain-lain tu kebanyakkannya tak amik order dalam kuantiti yg sedikit and ada yang supply untuk company sahaja. So, tak payah la aku tulis di sini ye.


By the way, I'm going to Johor Specialist tomorrow.
Gonna do some MRI.
Specialist yang kat Hospital Penawar tu macam tak bagus la.
Tisu ligamen kaki aku yg koyak rabak sebab jatuh tangga aritu macam tak elok lagi ni. Walopon dah sebulan lebih kejadian tapi kaki masih bengkak + sakit lagi oke.

I'm limping!
gosh... macam mana nak naik pelamin kalo limping nihh???


T_T

*juger masih dalam mood sedeh kehilangan Ciki tersayang...*


"apehal tengok2 nih? kak paca, sila jgn kacau. ni tempat landing i okeh."

Oh my, I miss u dearly Ciki... T_T

10 comments:

ShalinzZ85 said...

salam
i nak tanye,kalo surah yassin tue berape ye harga?if kalo kite ambik dlm 1000 pieces..berape ye dapat?

Fuchsia said...

SHALINZZ85 :
ish tu depends on pattern yg mana satu yg u nak. kalo yg saiz 4x6 tu dalam RM1++ je. kalo saiz besar lagi mahal la harga. cuba la try tanya quotation kat diorg. jgn lupa bgtau design yg mana yg u nak ^-^

miss F said...

thank you for sharing. :)

::LiYa:: said...

thanks for sharing!
i da emailed lg psl nu skin!
=)

Fuchsia said...

MISS F/LIYA :
u're welcome dear ^-^ and Liya, i've replied your email about the Nu Skin yer

beddyboo said...

hi dear,

hmm can i have ur email..nak tanye pasal yassin tu. sempat tak if wedding bulan 2?

Fuchsia said...

hi, sempat jer kalo wedding bln 2 tu. btw, this is my email : bisobonar@gmail.com

cik senah said...

terima kasih kerana berkongsi.. semoga niat ikhlas diberkati olehNya.. ( Aminnn.. )

p/s: sangant2 membantu saya yg tgh berdikit2 buat persediaan perkahwinan.. macih tak terhingga buat tuan empunya blog.. :)

azira.arif said...

saya amik warna inspirasi =)

zulya maira said...

tks kpd tuan pnya blog,lastly dpt idea utk bg goodies for mlm berinaiyes,surah yassin!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review