29 days to go...

Love & Kisses ✿ sha
Tadi Hubby called me at the office.
He said, "May I speak to Pn Fasha?"
Somewhat it does makes me feel a bit janggal.
Peliklah kalau panggil puan tu.
Macam telah jadi tua yang amat.
'agaknya sebab dah bertahun-tahun orang panggil Cik Fasha neh ;p

so, 29 days till the Day.
OUR WEDDING DAY okeh!

So far, everything goes according to plan.
except, well... for some.

Ye lah. Nak memuaskan hati banyak pihak memang tak mampu, kan. Ada sesetengah tu, nak tanak kita terpaksa terima je.

But alhamdulillah... so far semuanya berjalan dengan baik, takde yang terlalu lari dari plan pun. Sebab my family memang totally ikut apa yang aku nak, except for a few things la (eg : khemah, kerusi sume tu).

Tapi tak kesahlah.
Scallop coklat pun ok juger.
Sebab nikah nanti kaler gold kan.
So tak lari sangat.
Cuma kerusi banquet biru tu.
Buat2 tak nampak je la kan.
^-^

Tomorrow I'm going to meet up with my pak andam to discuss on things. Percaya tak, aku cuma penah jumpa dia sekali jer. Tu pun tak discuss banyak sangat. Harapnya, everything will be in order.

And tarian zapin pun dah book.
Kompang pun dah.
Rumah untuk pihak lelaki bertandang pun setel.

Last but not least... my TQ tag tak design lagi!
aaaaaaaa!!!!

Sekian.


oh btw, arini Jcard Day kat JJ Bukit Indah and on the 6th is Jcard Day at Permas Jaya ^-^

5 comments:

harzharun said...

dear...u alwayz ada kartun2 yg best2..hahaha..
btw...nice bunting!!!...
i pun nak wat 1 yg look sweet mcm u punya tu..my fiance yg uruskan...tp dia tu relex je...karang x terbuat kang..ishk!

bitsANDpieces said...

good luck dear! im sure ur wedding will turn out as good as others :)

Nurulhuda|Adlie said...

fasha, i tumpang lega dgr u kata banyak benda tak lari, yelah kalau dah plan sure tak kemana plan tu..

pasal scallop n kerusi tu, kdg2 lain color sikit pun cantik, even tak sama dengan theme color.. :)

Fuchsia said...

HARZHARUN :
ahaks. i mmg suka simpan katun yg best2 ni. senang nak tepek kat blog ;p meh la tempah bunting kat situ. murah je. siap pun cepat


BITSANDPIECES :
thanks ^-^ tinggal less than 30 dys je ni so mmg harap semuanya ok


NURULHUDA :
bila pikir2 balik, takpe la.. kaler lain2 pun bukan org prasan sgt kan. hiks

redbirdfe said...

meninggalkan jejak. ~~ xD

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review