Edisi meroyan~

Love & Kisses ✿ sha

I'm so tired.
Sooo veri tired yang tak dapat nak diungkap dengan kata-kata.
'sori ye kekwn. nanti aku reply msg di Komen Box ittew ^-^

And, it's 25 days left till our wedding.
And it feels like I haven't done enough.
*sigh*

Tapi at least vendor tu dah hantar pun the bottled water yang aku order bulan lepas. Risau tau sebab dia asyik tangguh je dari aritu.

So, another thing settled.

Kek <-- ntah nak tempah kat sapa.
I love love the design from ComelCakes tapi lokasinya terlalu jauh kat Kempas nuu. Macam sangat kelam-kabut nanti nak suruh someone to pickup the cake, kan.

Hantaran <-- next week mesti hantar pada auntie Linda!
Cincin hubby <-- weekend ni mesti carik!
Snack for souvenir <-- ntah bila nak beli.
Wedding Card <-- ntah bila nak buat guest list.
Wording for Surah Yaasin <-- ntah bila nak setel.
TQ Tag <-- ntah bila ada masa nak buat.

ntahlah. aku penat.
nak tengok tv pun tak sempat okeh.
nak pegi salon pun tadek masa.

Sekian.

4 comments:

Haliza said...

dear, buat sikit2 la. jgn pressure sgt. psl kek tuh kat area pontian tadek eh? kalo sy jmpe link, sy bgtau awk.

cincin kalo awk awl2 ckp sy leh suggest kn buat kat tesco seri alam. cantik gak. sy tempah kat situ.

faratul said...

hehe..nnt i email u for the card.. leh pos g tak?

fikaryna said...

hmm..tenang2 ket..dan lagi tuh..hujung mggu nih g la wat apa yg dan..dah dkt nanti x leh kalut sgt..nanti terlalu penat sakit plak..insyaAllah ok tuh..

Fuchsia said...

HALIZA :
kat ptn takde yg lawa la liza. nak carik kek fondant nih. sy ingat nak test kat skudai tu la tmpt yg awk tulis kat blog tuh ;p


FARATUL :
bole fara. mmg dialu-alukan dtg pun nih. besok sy pos kad ^-^


FIKARYNA :
tu la... insya allah ok je semuanya. nyesal plak tak buat awal2 ha =p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review