Esok nikah!!

Love & Kisses ✿ sha
I long to write something here.
Sebab tiap kali aku buat sesuatu, mesti teringat mau nulis di sini.

Kumpul-kumpul dalam otak, bila time mau keluarkan, berterabur satu-satu atas jalan. Akhirnya tak ingat dah.

Tapi sangat teruk la pompuan ineh.
Esok nak kawin, arini sempat lagi nulis blog.
Padahal kat luar tu berlonggok je kerja mau buat.
Contohnya macam gantung tag pada souvenir bag.

haha.

By the way, my guestbook dah siap!
ye, tak susah mana pun.
Kalau ada kerajinan, tak sampai sejam dah siap semua.
Tapi sebab berbulan-bulan ni kemalasan melanda, jadi, sehari before majlis la baru nak buat nih.

hiks.

And, dah pakai inai pun.
Tapi tak berapa merah la.
Tatau kenapa.

Nasib baik my mum paksa jugak pakai semalam, sebab dia cakap, kalau nampak tak cantik, malam ni boleh adjust lagi. Kalau malam ni baru nak pakai, takut esok rupa dia tak berapa elok sangat. Dah la nak nikah pagi Ahad tu kan.

and oh ye. I gain weight like rocket!
Last Saturday dah fitting baju and smlm time amik baju tu kena fitting lagi sbb tak muat.

haa nyampah.
Kat umah ni banyak sangat makanan sedap-sedap jadi terpaksa makan.

Ok, I'm off now.
Nak ikat-ikat tag.

*bride2be yang sangat bizi buat keje last minute*

hehe.

8 comments:

Haliza said...

Fasha, Selamat Pengantin Baru.
Hari ni awk last berstatus bujang. hehe..

Yey! berjaya gak buat guestbook :)

nadeera said...

selamat pengantin baru yer..semoga kekal ke akhir hayat..muahhhhh

harzharun said...

fasha dear!!!...selamat pengantin baru...cepat2 la update semua pic yea..i want to see ur khemah, pelamin. thank you tag tu, doorgift n semua2 la..hehe..

Nurulhuda|Adlie said...

fasha dah nikah belum ni? hehe.. now u dah jadik wife.. excited i.. :)

selamat pengantin baru again..

oh ya do share with me bout ur gesbuk tu, senang kan kata u.. hehe.. jangan lupa..

hanidiyu said...

selamta pengantin baru...cant wait nak tgk gambaq2 kawen u:P

k|ree said...

selamat pengantin baru dear...cepat2 upload gambar...gila tak sabar nak tgk... :)

fikaryna said...

fasha..camat pengantin baru..da selamat kan..huhu..x sabar tgk gambo..

Miss Shareeda said...

hai fasha. selamat pengantin baru.. cepat upload pic tau.. heheh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review