Undangan Perkahwinan

Love & Kisses ✿ sha

Kawan-kawan, kami nak hantar kad jemputan ni.
Kalau sudi hadir, silalah beri alamat kamu ya.
Kalau nak bagi thru email pun boleh.
bisobonar@gmail.com

Kenduri kami di Pontian, Johor.
Jemputlah datang ya ^-^

32 comments:

jannah sukhri said...

semua dijemput ke..awk org mane?papepun selamat pengantin baru..

ShalinzZ85 said...

ala...shalin kat upsi skrang..jauh nak ke sana..shalin doa dari jauh je la eh..semoga kekal hingga ke syurga Allah dan selamat melayari alam rumahtangga

my note said...

selamat pengatin baru... mmg n pergi kenduri cik fasha.. tp ader hal penting........ (kena siap kertas exam ....) anyway semoga berbahagia selalu.......dan selamat melayari alam rumahtangga...

Cik Belle said...

mohon selamat semuany, insyaAllah... =) tahniah, dan semoga kekal untuk selamanya.. =)

Haliza said...

Fasha, cantiknyer banner awk.. (^_^)
Mekasih jempot sy, sy da send email kat awk.

k|ree said...

dear fuchsia, sorry sangat...tak dapat datang your wedding...my siblings sume plan gi bercuti on that day....i wish everything going to be just like u want... :)

Fuchsia said...

JANNAH SUKHRI :
semua dijemput ni dear.
sy orang ptn, jhr. kalo x dpt dtg tapi nak kad pun bole juger ^-^


SHAZLINZZ85 :
takpe la shalin. jauh tu kalau nak dtg jhr ni ^-^ insya allah ada rezeki lain kali kita jumpa ye


MY NOTE :
thank you dear for the wish.. takpe la kalau x dpt dtg. lgpun tgh sibuk tu kan ^-^


CIK BELLE :
thanks a lot for the wish belle.
and same goes 2 u too ^-^


HALIZA :
murah je bunting tu liza.
by the way, kalo ada kelapangan, datang ye kenduri sy ^-^


KIREE :
takpe la kiree. awk jauh kat mlk tuh. next time kita jumpa eh ^-^ tapi bg je la address nanti sy anto kad

jannah sukhri said...

betul ke?nak la kalau x menyusahkan.kenangan.1st time dpt jemputan kawin kawan blogger.hehe...alamat cmne nk bg?

bitsANDpieces said...

aww..i love ur banner..wish i am nearer..anyway..congratulations girl!

Rosli Arof / Foto Republic said...

org kg ni nak jgk jmmptn... :-)

~ thalhazlin ~ said...

fushia, antar kat ofice kite je ek :
pejabat penasihat undang- undang negeri johor
aras 2, wisma MBSS,
kota iskandar, 79100 nusajaya, johor.

InsyaAllah, jika tiada aral, sampailah kita di sana. :)

Rosli Arof / Foto Republic said...

anta kat alamat ni ya...

No. 3-1, Jalan Baiduri, Taman Daiman Jaya, 81900 Kota Tinggi, Johor Darul Takzim.

insyallah nti saya sampai...

Fuchsia said...

JANNAH :
bole je kalau nak bg alamat kat sini. or nak email pun takpe : bisobonar@gmail.com ^-^


BITSANDPIECES :
thanks dear. tu la kalo dok dekat bole je singgah ni =p


THALHA :
ok siapp. besok sy pos kad ^-^


ROSLI AROF :
eh ingatkan dok pekan nenas nuu. rupanya kat kota tinggi ye

~♥ fOreVer tOgetheR ♥~ said...

cantik....dah tak lama lg jer...
taniah & selamat pengantin baru...

nad nazira said...
This comment has been removed by the author.
Fuchsia said...

FOREVER TOGETHER :
thank you dear. jemput la dtg skali kalo x menyusahkan tu ^-^


NAD NAZIRA :
orait2 next week sy poskan ye. mmg dah letak dlm guest list nih ^-^

jarjar said...

fuschia,
wedd awak di pontian ye? boleh tak share dgn saye butik mana awak sewa pelamin n baju pengantin..wedd belah pengantin lelaki nnti kat benut..
email saye: nfaeizah@gmail.com

thank you dearest!! :)

Fuchsia said...

JARJAR :
u tgh survey bridal eh. kat d'pesona jb tu mmg cantik. aritu i gi tgk kat sana baju dia pun lawa2. tapi i x amik kat situ. i took the same mak andam yg do my makeup time tunang aritu kat Mumtaz Bridal. they didn't own a shop yet so segan nak introduce kat u ^-^

adli bridal kat pontian tu pun ok. they do the pelamin for mawi and their cost pun x tinggi sgt

jarjar said...

i pun plan nak pergi tgk d'pesona tu next month..but its in jb..
adli bridal pontian yeh? hmm..nanti i chk la nxt month...dekat sikit dgn benut...so x la kena transportation charge kan?
thanks fuschia..u've helped alot d :)

jarjar said...
This comment has been removed by the author.
inzarin said...

fasha dear! kad dah sampai. sgt gumbira. tq ek? tak sabar nih mau dtg ur big day. ehehe..

Fuchsia said...

JARJAR :
dah pos kad utk jarjar nih. kalo ada kelapangan singgah la ye ^-^


INZARIN :
haa kad dah sampai eh. hehe. jemput datang okeh ^-^

fikaryna said...

ala..teringin nak g..tp hjg bulan nih dah ada planning..apa2 pun..ryna ucapkan semoga majlis fuchsia selamat n lancar okeh..nanti tempek gambo banyak2 okeh..n congrats..kawen best tau..haha..

gown putih said...

hi.. thanks 4 dropping by.. =)
mmg jarang ah jauh dgn mak..
neway... selamat menempuh alam berumah tangga.. doakan korang berkekalan la yerr

Fuchsia said...

FIKARYNA :
thanks ryna ^-^
tempek gambar? harusss. acara wajib gitu ;p

GOWN PUTIH :
thank u dear. insya allah berkat doa korang ni berkekalan sampai bila2 ^-^

yunayuni said...

selamat pengantin baru ye! :) insya allah semua berjalan lancar.

Nad Nazira said...

fasha..nad belum dapat kad lagi.. dah post ke..in caselah kalau kad tak sampai nanti fasha letak map kat blog tau..or pos kat alamat umah nad..in case kalau belum pos :P

no.6, Jalan Hang Jebat, Taman Dawani, 81400 Senai, Johor.

Snap Eye Pictures said...

congrats dear...

Fuchsia said...

YUNAYUNI & SNAP EYE PICTURES :
thanks for the wish ^-^


NAD NAZIRA :
sori2 sy baru pos 2 ari lepas. this monday sampai kot..

tapi nanti sy email kad kat awk juger ye ^-^

Rosli Arof / Foto Republic said...

hmm...saya nak alamat awak plak, tujuan yg sama :-)

tp majlis saya di Mersing, dekat je...

Fuchsia said...

ROSLI AROF :
wahh menunggu hari jugak yeh. okeh2 nanti sy bg addrs ^-^

farra8979 said...

tahniah...
wlupun me terlambat, tp, slmt pengantin br..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review