Standard question~

Love & Kisses ✿ sha
We're getting married next Sunday okeh.
Bukan 2 minggu or 3 bulan lagi tapi minggu depan okeh!


People kept asking me, apakah perasaan?
Jawapan standard : perasaan adalah penat.

Tak berdebar, gementar or whatsoever, cuma penat.
Penat, pening dan sakit kepala.
Tiap hari pergi ke opis dengan kepala yang sakit sebab tidur lewat and bangun awal.

kan kat opis aku tu, kat pintu gate kena scan temperature tiap hari. And mine adalah straight 37.8 degree celcius everyday.
Nak meletup gamaknya kepala aku tu.


And another standard question --> apakah warna tema?
Jawapan : tema adalah berwarna-warni T_T

One of my colleague is getting married on the same day as mine.
Tadi my boss tanya dia apa theme color.
Dia cakap, warna-warni.
Pastu my bos gelak sambil pandang ai.
Dia cakap, agaknya trend tahun ni orang kawin tgh popular tema warna-warni eh.

ahaks.
gile kelakar okeh.


maklum la... initially, aku kan nak warna tema light burgundy tu. tapi tiba-tiba, khemah kaler coklat.

pastu kerusi kaler biru.
pastu bunga pahar kaler maroon.
pastu souvenir bag kaler maroon and golden brown.
pastu surah Yaasin kaler biru.

so, tema memang gile kalerful.

haih.
nyampah ai!
besok nak kaler rambut la.

7 comments:

jarjar said...

hehe..kaler pelangi :)

NahWaL said...

meriahnya mak ngah!

fikaryna said...

xper..meriah kaler lagi meriah suasana..bila cuti nya dear..

k|ree said...

soalan tue memang biasa di tanya dear...nnt dah lepas kahwin pun...org tya perasaan lagi...pastu, bila nak pregnant...pastu,tya lagi ttg perasaan...memang hidup nie,penuh dgn persoalan... :)

nad nazira said...

cik fuchsia..kalau tension sila kalerkan rambut anda with that light burgundy color..hehe...

asna cute said...

kak jgn buat rmbt.. tgal lg sminggu ja nie.. tkut rmbt rosk or xcantik or akak xsuke.. nti lg sush akak..

just shampoo and blow okey gak ;)

monstorious wife said...

Nih ilot nih, I try to come to your wedding since next week pon balik johor jugak.. anyway, email me your card
ilotshikamaru(at)gmail(dot)com

Tapi x janji boleh dtg tau.. tapi i try okeh..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review