haih haih!

Love & Kisses ✿ sha
aaaaaaaaa!!!!
Perasaan adalah macam nak nangih bila tadi pagi Abah call and said kad tak cukup and kena print lagi 80 kpg.
aaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Awal-awal dulu aku dah cakap nak kad bape kpg so bole print banyak mana pun. Ni bila tak cukup aku nak buat mcm mana? The wedding is next week okeh. Kot kalau aku nak anto gi printing pun koman-koman 4, 5 hari baru siap. Kang bila masa pulak nak distributenya?

nyampahhh!!

Macam tak tenteram hati aku mikir jalan penyelesaian sebab yang tak cukup tu nak bagi kat kekawan dia so mesti la nak yang vouge cam kad betul tu.

Ni la padahnya bila tak buat guest list awal-awal.
Kalau dia cakap last week ke boleh gak nak design lawa-lawa or gi anto printing lagi.

Ni tinggal seminggu je okeh!

haih.

Last-last aku pikir nak buat design baru je pastu print hitam putih pastu letak riben. Pastu aku pikir mana pulak la nak carik kertas tebal yang murahan nih. Dah la Sabtu ni nak kena bagi kat Abah.

Kelam-kabut la time lunch hour tadi aku balik umah jap sebab nak design kad. Sebab kat opis mana la ada Photoshop sume tuh. Nasib baik la otak aku ni pantas berfikir. So akhirnya siap satu design. Cuma tatau nak carik kertas kat mana. Takkan nak pegi kat Plentong jauh nun.

Akhirnya aku print kat kertas yang cadangnya nak guna buat guestbook and TQ tag tu.

So, gudbye my dear TQ tag.
ahaks.

Takde masa la aku nak pikir benda remeh-temeh camni.
Redah je la.

Baik aku pikir bila nak jumpa photographer ngan videographer tu. Ngan nak buat appointment spa. Ngan nak pegi fitting baju kat dua tempat yang berlainan. Ngan nak gi confirm ngan that bakery utk tukar kaler bunga atas kek. Ngan nak carik kedai nak binding guestbook tu lagi.

Bila ntahnya aku nak buat.
serabut serabut.

And I'm worried about my wedding dress.
aaaaaa!!!!

5 comments:

ShalinzZ85 said...

dear,sabar sabar...biasa la tue tapi shalin rase mesti akan settle punye ur prob.jangan risau ok bebeh..wah!dah tak lama nie nak jadi bini orang.hehe

NahWaL said...

aaaaah, nothing more beautiful than ramblings of a bride to be. HA HA HA. lek beb, tu anxiety je tue. tarik nafasssss..lepassss.ok, panik balik .hahahaha. tak guna tol aku ni. u can do it la.

Afira said...

sabar k..sy dulu pun kad x cukup..anto kedai..x memuaskan mcm yg asal..coz 1st time buat di kedai lain..Finally saya print sendiri.. hasilnya lg cantik dr yg asal..al da best to u

Haliza said...

fasha, kite plak yg risau. ade pape ke nk sy tolong? (pdhal sy pon ade lom setel lg) hehe..

tp btol ni kalo nk mintak tolong roger je sy kat phone k. :)

fikaryna said...

sabar2..bole pun proceed dgn idea tuh..da dkt nih buat apa yg termampu..jgn stress2 sgt..da dkt dugaan mmg lagi banyak..yg pntg atasi dgn tenang sbb insyaAllah ok tuh..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review