Her Watch!

Love & Kisses ✿ sha
And... I've got the watch!
yey!

I've been eyeing this one particular piece for quite sometimes. Hati suda terpaut pada pandangan pertama lah. Time tu tak cadang pun nak jadikan hantaran. Try2 sajer sebab Hubby cakap tunggu bonus bulan depan.

And suddenly Hubby said he wants to give me a watch as one of the hantaran. Then baru la aku bagitau dia, nak yang itu.

Tungsten watch.
Quite pricey tapi sangat sukalah sebab itu yang hati aku nak and it is very tasty.

Lagipun, bila pikir-pikir balik, apa salahnya. Kan buat untuk hantaran. Bukannya nak kahwin banyak kali pun.
...

Actually I want something like this :


or this :



Black-faced watch.

Tapi dah ada orang lain yang beli jam yang aku nak tu. And that's the last one sebab pasni dah tak kuar lagi.

So, takpelah.
Tak dapat yang muka hitam, muka putih pun ok juger.
Asalkan aku suka, hubby suka, setel lah, kan...

'kan?

2 comments:

fikaryna said...

setuju 1 of d hantaran jam..ryna ari tuh x suka pakai jam..haha..ryna sokong yg mcm no 1 tuh..very nice design..

Fuchsia said...

FIKARYNA :
haah sy aritu x cadang pun nak hantaran jam. tup2 last minute ni baru hubby ckp nak. so masuk je la skali =p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review