fuh fuh~

Love & Kisses ✿ sha
Kasut sanding --> takde.
Tudung sanding (pink belacan) --> takde.
Tudung nikah (gold) --> takde.
Signboard --> lupa nak buat.
TQ tag --> lantak ko.


------

2 weeks to go.
14 days in fact.

But unfortunately, I don't feel like doing much.

To tell u the truth, I don't feel like doing anything at all.
I am down with fever lepas potong-potong kertas yang beratus-ratus tu semalam. Macam makin aku buat, makin banyak pulak yang belum siap. 'dasar pompuan tak penah keje teruk camni la.

Kesiannya kat orang yang keje kilang sebab tiap hari menatap benda sama, buat benda sama. Kalau aku keje kilang kertas mesti dah keras kejung kat situ.

Perasaan sekarang adalah mau golek-golek atas katil tekup muka dengan bantal sambil bayangkan kertas-kertas berselerak atas + bawah meja tu dah ada orang tolong setelkan.

haha.

mimpi.


And I'm going back to my hometown again tomorrow.

Operasi packing souvenir bag T_T

Sekian.
...

oh ye.
Aku adalah saspen + agak segan sebab secara tak sengaja, my pak andam telah jadi pembaca blog ni.

Yelah, since Jan 2009, the visitor of this blog pun dah mencecah hampir 14,000! Dalam 12 bulan, 52 followers and 14 ribu klik tu kita mana nak tau kan ada antaranya orang yang kenal atau tidak.

Hopefully takde la benda yang merepek-repek yang aku tulis dalam blog ni. Kot tak, mau dia conteng-conteng muka aku time solek nanti.

wahaha. gurau ye Noni ;p

Tapi rasanya takde sebab dia memang mekap yang sangat lawa. Kekawan aku yang dia andamkan semuanya cantik-cantik belaka. haa pujian ikhlas ni taw Noni ^-^

6 comments:

AmyMizzunderstood said...

hahaha ni mesti kes dah malas nk fikir nih kan?sabar2...but slow..tapi dlm keadaan yg cepat..wakaka....anyway gud luck..jgn tension2..!

Miss Shareeda said...

list yang awak takde2 tu pun sama macam saya. pun takde lagi. hehehe..(apsal leh ketawa lagi ni..)

Nurulhuda|Adlie said...

fashaaaaaaa, buat semua sekarang, and bila dah takde masa ni settle down with the best u can have, i rasa u jangan fikir cantik ke tak, but buat je sampai habis, its gonna be worth, mcm tq tag tu buat je simple yg u boleh buat, yg penting biar ada dari takde langsing, chaiyok fasha!!!

garfu said...

yg, i've received ur card... very sweet.. sabar, buat mana yg termampu. this will b part whch u'll remember.

harzharun said...

chayok2!!!...bg semangat kat u...kat i jgk!

::aMaD:: said...

becoming newly bride ye?
tahniah. mesti tak sabar2.
semoga berbahagia ke akhir hayat.ameen.

rajin2 lah sket nak bersanding neh..hihihi

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review