Twenty Days!

Love & Kisses ✿ sha

yes, 20 days to go.

To tell u the truth, aku adalah dalam keadaan pasrah sekarang ni. and no, it's not the pasrah-fedap-marah thing tapi pasrah sebab rasa mcm dah takde benda yang belum di finalize lagi so perasaan mcm --> ok, tunggu majlis jelah.

Bunyinya macam dah setel semua tapi of course ada banyak lagi yang perlu dibuat and by this week memang kena setel jugak sebab mum's frens are going to come over next weekend to help with things.

Maksudnya, aku tak payah nak patah tangan bukak souvenir bag yang beribu tu and nak masukkan bottled water + the other goodies sorang-sorang macam yang aku buat tadi.

ye tadi, dengan bantuan Faz (my brother's fiancee), telah melakukan aktiviti seperti di atas dengan tak berapa berjaya.

Penat gile oke!

Bukan setakat nak patah tangan tapi rasa macam nak muntah pun ada. Aku dah la baru sampai dari JB terus bersila ngadap benda tu. Faz pulak pukul 5 pagi tadi baru sampai dari KL dgn Boy. Dia sibuk packing coklat Beryl's yg Boy beli kat Seri Kembangan tu for the VIPs.

Alhamdulillah... yang tu siap la.

Abah and my mum pun tolong juger packing souvenir alas meja for our relatives. Pun siap juger. Yang belum siap adalah souvenir yang beribu tu utk tetamu and...... yep. My TQ tag + Yaasin wording.

aaaa!!!

Ok, first thing first is to reinstall my Photoshop (from CS4 to CS) and add up new brushes.

'nape version makin terkebelakang?

ye, sebab aku punya crack utk CS4 takleh guna and brushes yang berlambak dalam DVD tu adalah utk version CS.
...

Next, do a few designs for my TQ tag.

aaaaaa!!!

sudahlah F.

7 comments:

NahWaL said...

Yang, tarik nafas!!! huhu. gigih ni, tapi takpa semua berbaloi! take time for urself jugak tau!

nad nazira said...

amboi..cik pengantin-to-be..bizzy nampak? aritu pun nad lucky sebab mum ngn sis yang buat keje masukkan goodies tuh sumer. kalau tak memang patah tangan la sebab ade air kotak, mende alah tuh jadik berat. bile dah masuk dalam kotak lagilah payah nak alih2 kan sume kotak tu. berattttt.

actually, kan..nad ade kelas kene ngajar on ur wed day. tapi nad dah cube forwardkan kelas tu ke hari sabtu so that i could attend ur wed..insyaallah..mintak2 lah tade pape halangan lagi :P

Miss Shareeda said...

tenang2 yer. ,memang di saat-saat mcm nih kena marathon dalam semua hal kan.. ;p

Siti Hajar said...

jgn risau..mest sempat:)

harzharun said...

owh...apa perasaan sebenarnya waktu ni?..hehehe...gud la ada org tlg...i nnti, my sister ckgu..ngajar kat sabah...2 hr sblm my wedding br blk...aiseh..cam parah je nak kene siapkan sorng2..

k|ree said...

nak tau tak, masa kita..tiada seorang pun yang membantu...kaki sampai kejang kerana tidak bergerak selama berapa jam ngadap doorgift... :)
anyway, gudluck ye dear...

Fuchsia said...

NAHWAL :
haha. ni tgh take time for myself la nih. tgh jln slow and steady ;p


NAD NAZIRA :
haa terharunye nad! hehe.
tapi kesiannya kena rearrange plak schedule ngajar tu ye ^-^


MISS SHAREEDA :
mmg kena marathon dah ni. kena amik cuti nak setelkan benda2 yang last minute kalo tak mmg susah la


SITI HAJAR :
insya allah sempat...
same goes to u yer ^-^


HARZHARUN :
my sis pun takleh tolong gak sbb dia pun dok miri and same as u, dia balik 2 days b4 the wedding. harap kekwn my mum je la tolong...


KIREE :
smlm sy setelkan 500 beg pun mcm nak muntah darah dah kiree.
hiks

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review