Outstation~

Love & Kisses ✿ sha
I'm off to USJ to attend some course this evening.
Will be back here during weekend.
Mesti sgt bocan sbb encik Hubby tak ikut skali sbb bizi keje.
huuu~ sorang2 la aku mengadap dinding kat bilik hotel tu yeh.

Tetiba cam bercadang nak gi IKEA walopon baru je pegi aritu.
Tapi cam bercadang nak jumpa kekawan lama jugak tapi takut diorang bizi pulak.
So, ntahlah.
Lama tak berjalan sendiri nih.

Last 2 weeks kan aku pegi IKEA wif my family sbb ada wedding time tu.
of cos telah rambang mata di situ.
Aku beli floor lamp, tempat sumbat plastik, kitchen towel, rak sudu, lilin cantek, candle holder, vase, towel holder, multi-purpose shelf, and a few other thing yang tak related cam towel oren ngan hapetah lagi tu. Nak beli jam kaler oren juger tapi setelah berpikir2 balik, lebih baik aku beli jam yang 3-pictures kat JJ Tebrau tu. cam lagi cantek.

Walopun time tu belum confirm lagi nak beli rumah yang mana tapi sebab dah mind set akan beli rumah jugak so kalau pegi mana2 pun tetap rasa nak beli barang rumah.

hooo pasni nak kena start buat checklist balik nih.
'over excited macam waktu nak beli barang kawin dulu =p

And patutnya besok nak jumpa bank officer tu tapi cam tak sempat lak.
Next week la gaknya baru setel kot.

hum hum.
I'm sooo tak sabar okeh!


*oh and I've some good news for you ^_^

8 comments:

garfu said...

Kak, i'll be going to cameron esok, be back on saturday.. kot tak boleh la berjimba beramas mesra dgn u kan...

ally said...

fasha..hihi..nak nyibuk..what the good news...saja tulis kat bwh entry tu ya..hihi

fikaryna said...

bila fasya sbt gud news..mmg excited nak dgr jugak..hehe..

♥ sha ♥ said...

GARFU :
aaa nyampah tau. baru nak bergosip-gosipan ngan u ols nih. eh nape gi cameron tetgh bln ni auntie? adakah tgh kaye yg amats?


ALLY :
wahaha saspen ye korang. takde apa la ally. nanti bebila sy rajin, sy citer eh =p


FIKARYNA :
ahaks. nanti2 sy citer eh ryna ^-^

Nad Nazira said...

kalau boleh satu rumah tu nak penuhkan ngan barang ikea kan..hehe..tong sampah pun brand ikea. pastu mesti terbeli mende bukan2..huuuuuu.


jam 3-pictures kat ikea tu mahal tak. kat angsana pun ade booth kecik jual mende alah tu. rm139 for large 3 pictures clock.

Nad Nazira said...

eh..kat ikea pulak..yg kat jj tebrau tu.. :)

harzharun said...

yang...byk ko borong seh....
aku nak tau berita yg gud itu....

♥ sha ♥ said...

NAD NAZIRA :
yee btul tuh. harus la ai verangan nak penuhkan umah ngan brg ikea kan. tu blum lagi kot kalo jadi buat ikea kat tebrau tu nad. harus jatuh misken terus kitorang nih. hiks

oo jam kat tebrau tu lebih kurang je kot harga dia tapi cam lagi byk pilihan. sgt rambang mata okeh. sila la tengok gak


HARZHARUN :
hahaha nak tau gud news ye?
tungguuuuu... <-- ala2 verangan cam artis jap =p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review