fuh fuh fuh~

Love & Kisses ✿ sha
Due to some reasons, entry di bawah terpaksa didelete.

no, bukan sebab aku tanak dia tau or anything, *ye, ader aku kesah kalo hilang kwn bodo camtu?* tapi sebab maybe aku nak keje lama di sini pastu mcm tak berapa best kalau dok masam muka je kan. Pastu aku rasa cam ramai la plak makhluk kat opis tu yang baca blog ni so paham2 je la kan =p

Walopun aku memang malas nak menegur hatta sengih2 bertentang mata pun aku cam maleh dah tapi sebab dah satu opis kan. So buat bodo je la kat orang bodo tuh.
.
.
.

okeh aku nak gi makan sate nih.
bye!

8 comments:

k|ree said...

dear...r u pregnant...?tgk tickers kat tepi tue....betul kan..?? tahniah... :)

ally said...

"Lebih-lebih lagi dalam waktu-waktu begini"..fasha..pregnant ek (nak nyibuk2 juga)..hehe..congrates! *hugs*
jaga diri k! byk2 sabar tau...jg selalu ngamuk2 + mrh2..hihi..
(fasha, i terjumpa parents u masa g melawat sedara kita last saturday..i ckp kat dia, kad dah kirim kat fasha..dah dpt x?)

harzharun said...

yang...aku dah kuarkan ko dr list "sexy wifey"...dah pindah ke "hot mommy".....bukan sal ko tgh hot...tp ko dah jd bkl ibu yg mengancam tau..hihihi...

Nad Nazira said...

fashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!


punyelah panjang aku teriak. ohhhhh..patutla ko gile makan sekarang. pandai ehh ko main sorok-sorok.letak kat ticker je..

story la wehhhhhhhhhhhhhh. btw, congratz!!

♥ sha ♥ said...

KIREE :
tu la kiree. kita kan seangkatan kawin pastu insya allah dpt baby pun time dkt2 kan ^_^


ALLY :
haha tu la ally. time2 gini nape ntah rasa sakit ati dia memang melampau skit.

eh jumpa my parents ke aritu? kad comei tu dah dpt tapi baru nak bg diorang nih sbb x balik kg lagi.
tak sabo la nak jumpa ally time ur wedding nanti =p


HARZHARUN :
wuhuuu hot mommy gitu. pasni kan aku rasa turn ko ngan nad plak la.
sebabnya aritu kan kita kawin dekat2, skali ngan kiree, suraya sume.
pastu kiree baru tau dia preggy, pastu aku plak. pasni korang ler ^_^


NAD NAZIRA :
wahaha aku gile makan bukan pasal tu la nad. aku mmg gile mkn dr dulu2 lagi ni.

tapi gaknye bila dah berdua ni lagi melampau tahap mkn2 tuh =p
ui aku tadek sorok2 pun. cuma takut skit sbenarnya nak bgtau org awal2 nih. nanti aku stori mori eh. pastu turn ko plak. aminnn ^_^

k|ree said...

betul..setuju ngan fasha..confirm tak lama lagi...yang lain menyusul...sbb,kebanyakan nye..macam berderet je...sama macam masa kita kawin dlu..heheh..

ally said...

yup..terjumpa kat HSA last week..hehe..ur dad kt lom dpt kad nye lg pasai u jrg balik..hehe..(sempat dia ckp tu..hihi)..n i x bw kad lebih ms tu coz mcm x sesuai je nak bw...hihi

♥ sha ♥ said...

KIREE :
haah kan kiree. rezeki tu insya allah ader... cuma cepat atau lambat je kan ^_^


ALLY :
my dad ada bgtau gak diorg jumpa family ally aritu. ahaks. tu la ally.. dah ader 2 family skrg nih terpaksa bagi2 kasih sayang takleh dah nak balik sesuka hati sgt =p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review