of you, and me.

Love & Kisses ✿ sha
Walaupun perut adalah tak sedap, dan besok adalah kerja yang tak berapa nak dialu-alukan, tapi arini adalah best sebab gambar kawin dah siappp!!!

hoh. ai sangat hepi occay.
Takde apa yang aku nak cakap kecuali sangat menepati citarasa and totally recommended.

Adzrin from TRZphotography, Johor.


Hold me close and never let me go...
Kiss my lips with gentle passion...
Love me with everything you have...
And I will be yours always, and forever.
...


"hubby, arini cyg bercadang nak tido ngan album la."

"haa ye. besok pagi tengok dah bersepai semua."


oo bersepai sebab ai kan tido secara ganas so maybe akan tersepak encik album lalu menyebabkan covernya yang diperbuat dari acrylic itu pecah berkecai.

ahaks.
luv yuh hubby ^_^

10 comments:

harzharun said...

hiksss....sukenya dia....dah dpt byg cmne feling dpt album...xsabar nya aku nak rs feling itooo..

~ thalhazlin ~ said...

huiyo fasha. bulu mata panjang dan lentik sey. hee.

Haliza Haron said...

bestnyer da dpt album.
jgn lupe upload byk² lg.
kang ade yg sy serbu umah awk nk tgk album. :P

cik senah said...

lawanya gambaq time sunset.. huhu.. teringin nak ada shot nie utk outdoor wedding photoshoot.. hehe.. ;0

fikaryna said...

haha..fasha nih ada2 ajer..

cpt2 upload..huhu.

Fathiyah said...

best kan bila dpt album kawn sendiri =)

~roslinda~ said...

chntek ;)

dialicious said...

tunjukla more pix plsss..hehe..u mmu cyber ke?course apa?

Girls Like Me said...

along,,kte da de blog..hehe..yes2..cepat upload byk2 pics kawin..i need to learn frm u..camne nh crk templates besh ni untuk my blog..hik2...

♥ Fuchsia ♥ said...

HARZHARUN :
ye, sgt bes okeh dapat album. ahaks. ko punya bile dpt harz?


THALHAZLIN :
harus la lentiks okeh. bila lagi nak rase kan. kot kalau ai gi opis pakai camtu harus sume org tak jadi buat keje tuh. hehe


HALIZA HARON :
haa camtu takmo letak gambo byk2 kat sini la. sajer nak suh liza dtg umah. hehe


CIK SENAH :
huish ni posing wajib okeh. ala2 romantik gitu. bagik sume org jeles nengok =p


FIKARYNA :
ai mmg slalu perangai camni ryna ;p tapi hubby ai dah paham and dia telah mengikut rentak ai. hehe


FATHIYAH :
huhuu mmg sangat best. ahaks


ROSLINDA :
thanks dear ^_^


DIALICIOUS :
nanti ai letak skit2 okeh. byk2 kang abih takde gambo nak letak dah ^-^ anyway, dulu ai kat mmu mlk. u mmu gak ke diah?


GIRLS LIKE ME :
wuuuu da ader blog yeh. hehe. welkem tu d club dear. nak templete best eh. amik sini la faz : http://btemplates.com/

sangat cantek okeh. telah jadi rambang mata. pastu jgn lupa letak nuffnang tu. pastu letak sitemeter skali yeh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review