eh oh?

Love & Kisses ✿ sha
fuh fuh fuh~ *operasi tepuk2 habuk*
bersawang dah.
Sangat tak sempat nak mengupdate blog lately.
Since encik Hubby kan baru tukar keje and tengah dalam proses utk dpt lappy baru, so buat masa ni dia terpaksa guna home lappy kat opis.

Merasa la aku tampal gambo kawin kat desktop kan. Sajer tayang kat his new opismate yang dia ada wifey kat umah so takde sape la bole kacau dah. hehe. bini dia saiko jap.

And malam2 pulak sangat bizi ngan my design work.
I have not officially launch my new project yet but some people have already made their orders so telah jadi agak bizi. See here --> http://charmsandcolors.blogspot.com

Yang itu masih under construction lagi tapi secara automatik, blog yang ini telah terabai.
hehe.

----------

aman makmur damai sejahtera
akan kujunjung dan kujaga
berbakti rela jujur setia
membela bangsa tercinta...


Tadi pagi kat opis, my colleague, Amy, dok nyanyi2 ulang2 kali. Pastu lagu tu cam dah lekat lak kat kepale otak aku. cam terngiang-ngiang dah. so sampai malam tadi la aku dok nyanyi ulang2 jugak.

jangkitan.


He is soooo ADORABLE!
makin lama makin comel plak aku tengok.
cam tak puas nak cubit2 tonyoh2 ngomol2 pipi dia tiap kali pegi ngan balik keje.
Dulu before kawin takde plak aku nak sibuk2 uli2 pipi dia sampai tembam ngemuk camni.

eh?
oh my.
i'm obsessed wif my hubby.
haha.

8 comments:

Noli said...

comeynyeee korang..hehe

cik senah said...

hehe... cubit2 pipi hubby bg puas2 dlu.. nanti fokus cubit2 pipi akan teralih kepada ehem..>> "baby" pulak.. hehe


p/s : harap dapat dgr berita baik pulak lepaih nie yer.. hehe ( /me: silent reader )

PurPLe LaDy AiFA said...

oho.. obses kat hubby sendiri ek. bgs lah. bahagia tgk org len bercinta especially lps kawen. hihi

harzharun said...

haha!!..dear...penyakit kita sama kot...i dah makin suke cobit2 uli2 pipi hubby...i rasa kan, sbb mkin tembam kot...ms bchenta dulu x tembam...skang bila dah sumbat byk sgt food kat dia ( konon nak tunjuk terer masak ), maka, tembam la si suami2 itu..haha

Anonymous said...

hi dear!

dah fikir inai untuk wedding?? inai termurah n cantik,visit;

http://shabshenna.blogspot.com/

or call

0126298877

insyaAllah =)

♥ Fuchsia ♥ said...

NOLI :
haa mmg comei. memang bes kalau ada org yg melayan ni tau noli. hiks


CIK SENAH :
haaa amin amin amin (100x). hehe. harap2 dimurahkan rezeki la... hiks. thanks yer cik senah. huuu ai ader silent reader nih ^-^


PURPLE LADY AIFA :
tapi ni cam dah terover obsess plak ni aifa. kat khalayak ramai pun rase cam nak ngomol2 je pipi dia yg chubby tuh. hehe. tapi best la sbb org takleh nak ngumpat2 dah sbb dah kawen kan ;p


HARZHARUN :
haah la harz. cam makin empuk plak pipi diorang skarang ni ek. mmg best uli2 pipi dia cam yg mak shin chan slalu buat tu. hehe

Nad Nazira said...

lorhhhhh..syok gile kan uli pipi laki..ko masak sedapppp sangat. tu yg jadik gitu.apsal kite nih pas kawen maintain je sekepeng??? haha. keding jek..diorang pulak makin sihat walafiat..haha..kite sehat gak tp mcm same je..ke aku je?? ehhh. berat ko makin tambah ke pas kawen??? :P

fikaryna said...

mmg ada yg lebih menarik dan baru pasan lps kawen..hehe..

ryna pun sama..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review