Baby Stuff : Bedding Set

Love & Kisses ✿ sha

Aku sangat la jatuh hati ngan bedding ni...
'sgt comel, kiut and veri tastyyyy!! waaaa!!!

Tapi malangnya takde jual kat Aussino JB pun.
T_T

Kat S'pore ada la.
Tapi takde maknanya aku nak gi S'pore semata-mata nak beli bedding set gitu.
Harus la encik Hubby membebel panjang.

So, kalau ada sesapa terjumpa yg mcm ni or yg design ala2 gini and the price is less than RM250, sila la bagitau ye. plis plis plis... ai sgt kemaruk... T_T

Takpun kalau jumpa yang macam kat bawah ni...

Design katak hijau yg menepati citarasa.

oo ai memang suka kaler2 striking gitu.
Yang colorful dengan kartun yg besar2.
Membuat perasaan jadi lebih excited =p

And aku sangat tak suka dengan beddings kat bawah ni.
Plain design dengan kartun yg kecik2.
Macam sangat bosan.



'aa bila la Aussino nak buat sale besar-besaran kat JB nih??

10 comments:

Mrs. Eeza Herman said...

comel la sha..
iza pun suka gk..
bedding set mcm tu ader kt aussino je ekk...
aritu iza beli kat disney shop, below rm200 la, tapi xbanyak choice sgt..
tak pulak try cari kt aussino..

ederq said...

kiyut! kalau i nampak kat aussino KL i inform ya :)

Ibu to AqiF n ImraN said...

hi dear...ermmm do u seriously wanna buy it(yg 1st one)? let say if im going to spore dlm masa terdekat ni..do u want me to try get it for u?

k|ree said...

hukhuk...tue la..kiree pun tgh tunggu nak cari kat aussino KL nie..lum smpt nak gi lagi..
tgk jusco nye or bumble bee..tak bape nak comel...and, mahal juga...nak kena cari 100% cotton...:)

♥ sha ♥ said...

MRS EEZA HERMAN :
tu la iza. comel sgt kan. so telah berazam nak carik sampai jumpa. haha

kat m'sia ni mmg susah nak carik yg cantik2 gitu la. kalo surf kat internet tu byk je kan


EDERQ :
yezzaaaa! kalo jumpa kat kl tolong bgtau ye ederq! then my brother bole belikan kat sana. but hopefully Ibu Afiq n Imran bole tolong beli sbb kat spore harga dia lebih murah. hehe


IBU TO AFIQ N IMRAN :
alhamdulillah... pucuk dicita ulam mendatang nih.
mmg nak sgt2 so if u go there tolong beli yeh ^_^
and hopefully the price is still within my budget =p
ni my email addrs : bisobonar@gmail.com
tq tq tq

Haliza Haron said...

comelnye bedding set tu. kite suke yg katak tu.

Daleela said...

Dear,

It was so accidently. Our anniversary on dda same date ya.. and u dah ada baby. But not me...

Anyway congratulation ya...

exchangelink? nordaleela.blogspot.com

TQ.

♥ balkidz_hunny ♥ said...

sha,
i nak exchange link ehh!
i nak kutip experience mommy-to-be macam u!

:)
take care dear!

♥ sha ♥ said...

HALIZA HARON :
haah yg katak tu mmg comel liza. tapinya takde jual kat m'sia pun nih. corak kat m'sia kan ala2 soft dull gitu =p


DALEELA :
eh yeke? kejap je kan nak setahun dah kawin...
insya allah ada la rezeki u nanti. my sis-in-law yg dah kawin 10thn pun baru je preknen nih ^_^


BALKIDZ_HUNNY :
ok2 mari kita exchange link.
experience ni memang kena tulis sbb ni antara kenangan terindah kan... kalo x tulis nanti mesti lupa ^_^

Mak Su said...

maksu pun suka, tapi anak2 dah besar...

p/s: maksu ada jual ring sling dan mei tai in case memerlukan :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review