the camera.

Love & Kisses ✿ sha
I'm so hepi today.
hepi hepi lalala~
sebab dah beli Nikon D3100...
yey!
Akhirnya tercapai satu lagi azam tahun nih.
omg, aku ada DSLR yo!
hehe.


Mula-mula cadang nak beli kat Angsana.
Sebab free gift dia lagi banyak.
But that is 40 km away.
And then ingatkan nak tunggu Jcard Day kat JJ Tebrau...
Sebab Ms SZ ckp macam lagi best.
Tapi dengan keadaan Hubby yang bertongkat, dgn nak mengusung si Danish lagi, maka sila la beli kat Giant tu.

And then ingatkan nak beli Canon 550D.
Sebab video dia lebih best sbb ada external mic.
And sebab dia adalah 18mp plus beberapa extra function yg D3100 don't have.
Tapi setelah memikirkan sedalam-dalamnya, beli la encik Nikon juger.

Berbulan-bulan jugak la aku amik gambar pakai kamera henpon nih.
Last ada kamera adalah time raya tahun lepas T_T

Harz, ko mesti dah menat dengar aku cerita pasal benda nih.
Tapi kan memang kena bercerita banyak2 dulu baru ada semangat nak ngumpul duit beli DSLR ni kan. Sampai ko dah beli pun aku tak beli2 lagi ha.
...

Ni gambar nanish time kat rumah pakcik Boboy ngan acik Faz kat Puchong.
sangat bizi main ngan Tok Abah.
*owh tetiba rindu ngan budak tecik*


and no, this is not taken by the new D3100 but by my old E63 hp.

3 comments:

Ms SZ said...

waa. dah beli D3100.

Kalau nak video best, sambar JVC Camcoder satu, macam kami. Ia mmg untuk fungsi video. puas hati.

ni dah ada D3100, kasi tepek gambar cun-cun ye lepas ni.

btw, today n tomorrow JJ Tebrau members day.

~LeeyanaRadhi~ said...

droollingggg jugak...uwaaa...mahu jugk...tp hubby tgh sebok nak beli umah...mcm kene hold aje dl utk Mr.Nikon...sob sob sob...hahah =)

Fasha said...

MS SZ :
tu la dear. at last beli gak ha. susah gile takde kamera nih. dari si emir lahir tu dok guna kamera henpon je. ni pun x sempat nak study kamera tu lagi. tunggu weekend baru boleh belek puas2 ^_^


LEEYANARADHI :
tu la leeyana, aritu kitorg hold beli kamera ni pun sbb nak beli rumah. ni dah setel hal rumah baru la lega skit, bole beli kamera. tapi berbaloi la tunggu sbb dapat yg best ^_^ takpun u beli je kamera tu b4 beli rumah ^_^ ^_^

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review