Shopping day~

Love & Kisses ✿ sha
I'm sooo menat.
soooo veri menat.
walopon arini adalah cuti.

Tak sempat reply email pun.
Komen pun tak sempat reply.
*esok aku reply =p*
Apa-apapun tak sempat.
Cuma sempat nulis blog je.
hehe.
Sebab ini adalah rutin aku.
Macam makan nasik.
'ntah apa kaitan.

Punca penat adalah sebab tadi seharian soping sesorang.
Angkat barang yg bertimbun tu sesorang.
Sebab aku pose.
Sebab cuaca sangat manas.
Baru 3 tempat aku pergi, 3 jam jalan, dah nak pensan.
Selalu tu time tak preknen, sihat walafiat je aku jalan 6 shopping complex.
tapi ni gile haus okeh.
and perut sakit sangat cam period pain.
tapi gagahkan jugak.
'pompuan kalo bab soping memang sentiasa gagah.

Hubby MC sebab dia demam.
Takkan nak ajak orang sakit soping sekali kan.
Maka si dia telah melepek kat rumah tido sampai petang.
Tapi agak bes sebab semua barang yang aku nak, aku dapat.

Aku dapat stok kertas yang aku nak.
berbulan2 okeh stok kertas kaler krim ni takde.
Nasib baik bln 5 aritu aku dah beli banyak jugak.
Kot tak merasa la guestbook aku guna kertas putih je.
ahaks.

Pastu dapat beli buah delima!
Ingat tak entry ni?
Telah mengidam sekian lama, siap gi beli pokok dia ha.
Sampai pokok tu dah jadi cam hidup segan mati tamau.
Yang hijau tinggal daun kat ranting atas2 tu je.
nape ntah.
sebab aku jarang siram kot.
*baca : jarang = 2, 3 minggu sekali*
or sebab aku siram guna air beras?
ntah.

Pastu tadi pusing2 kat Giant Plentong, jumpa la pulak.
RM4.98 sebijik.
rezeki baby... ^_^

Pastu dapat beli buah cempedak yg veri sedap.
Murahan je..
Puas hati aku.
Kat gerai tepi jalan tu biasa diorang jual mahal melampau.
3 bijik cenonet singgit.
Aku beli sebijik besar ni baru 5 inggit ha.
Tinggal goreng je.

Pastu singgah kat SSF beli segala jenis riben + renda + kain nak buat buku aku tu.
Lama tak beli stok sebab lately bizi ke hulu ke hilir setelkan hal rumah je.
Aku suka gi situ sebab banyak pilihan.
Segala mak bapak riben ada.
Cuma fabric dia la mahal sikit.

Semua aku jumpa kecuali this gold-tiffany theme and that damask design.
Damask fabric adalah sangat mahal okeh.
almost RM100.00 per metre.
ke harga kat JB ni je yg mahal eh?
wuhuhu.
'maybe I shud think of another option since most of my guestbook cost less than RM60...


But gold-tiffany?
Seriesly otak aku cam blank sikit nak satukan dua kaler ni.
Cam susahnya nak match.
Kalau tiffany-purple ke black-red ke or cream-burgundy tu takpe.
Anything with cream color adalah sangat senang nak match dengan apapun.

ahaks.
takpe2.
Mesti buat yg terbaik juger.
chaiyokkk!


'Halford Hummer H3 ni cam sangat cantek kan?
tapi Sweet Cherry yang SCR6 Travel tu pon cantek juger. huuu~

5 comments:

azian abdullah said...

suke stroller tu jugak. halford hummer. tp nak kaler merah. hehe...

harzharun said...

ye lah..ye lah...tempat ko banyak soping complex!...

*dush dush*

:-P

♥ sha ♥ said...

AZIAN ABDULLAH :
haa cantek kan azian. sy pun suka yg merah tu. yg oren cam kelam2 je kaler tu

HARZHARUN :
ye itulah motip sebenar. haha. sajer wat ko jeles =p
*psst ko mkn bidadari tu x? hehe

harzharun said...

babe....aku kan tny hari tu bidadari tu apa?...ko x reply...aku pun x tny blk...xpun ko reply aku yg x baca...tapi smlm, br je nad bgtau...dia dah bgatau sekali katne ble dpt bidadari tu kat KT ni....hurmmm, t aku cuba...

♥ sha ♥ said...

HARZHARUN :
eh aku ader reply la. ko x baca kot =p

haa nanti ko try eh. mana tau kot ada rezeki bleh kite beranak sesama ;p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review