Kunci rumah~

Love & Kisses ✿ sha
Arini adalah sangat hepi.
sooo veri hepi =p

Sebabnya... kunci rumah kami dah dapat!
yey!

haha.


And aku adalah terpengaruh ngan Set Bersalin Nona Roguy nih.
Sebabnya, dia tengah promo!
RM290.00 je okeh!
gile murahan.
Sebab kat luar biasanya jual RM350++
Dulu aku pernah try makan barang NR tu and memang best. Minyak Herbanika dia memang marveles. so, cam rugi kalo aku tak beli sekarang kan?

'kau ado meroyan nak beli jamu time tgh ngandung 3 bln++ nih? ado??

5 comments:

fAtrinA said...

hye..thanx for info..i pon mmg tgh aim produk tu hehe dh ada yg murah apa salah terus belikan :O)

Mrs.aisheiteru said...

preparation awal sha!bagus bagus...

rDnA said...

macam nak beli gak jer..dh servey hrga dia mmg RM350++..
tp meroyan gak la br 3month dah sibuk nak beli..

~Mrs LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

sy pon ingt nk beli set NR gak la...akak sy bersalin sblom ni pon mkn NR gak...ramai org kata minyak herbanika dia terbaek...
:)

skang ni dok survey nk beli katne murah...

♥ sha ♥ said...

FATRINA :
awk dah 22 weeks mmg sedang elok la nak beli tu. sy baru 13 weeks nih tu yg kena pikir2 balik ^_^


MRS AISHEITERU :
tu la tapi rasa cam awal sesangat plak nih faeza :p


RDNA :
haha sama la kita. tapi kalo x beli cam rugi pulak dia tgh murah ni kan


MRS LADY ANGEL :
haah minyak dia tu memang best sesangat. aritu try urut guna myk tu la kan. mmg sejuk segar je rasa dia iza

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review