masa berjoging dgn pantas!

Love & Kisses ✿ sha
195 days left.

oh my god!! it is 195 DAYS LEFT!
...

And ni dah nak masuk Trimester ke-2 pun.
Macam tak percaya okeh.
It does feels like the countdown that I had for my wedding.
Mula2 macam lambat lagi.
tup tup, eh? tinggal 100++ hari je lagi okeh.
When it is less than 200 days, masa macam sangat cepat berlalu.
Macam, eh?

haha.

and lagi seminggu nak puasa.
Operasi membeli-belah yang dasat kat bazar Ramadhan.
wuuu~~ dah terbayang wajah kerabu mangga yang best kat bazar Air Biru tuh.
ngan ikan tuke (pari kecik) bakar cicah sambal sedap perah limau kat bazar tu jugak.
haiyohhh!!




Ni kedai feveret aku kat Umbai, Melaka.
Ikan terubuk bakar dia sangat sedap occay.
Ngan ketam masak sambal.
Ngan sotong goreng tepung.
aktiviti hujung minggu time belajar dulu =p
...

Bulan depan dah raya.
Bulan ni setel rumah, setel ngan lawyer sumer tu, then renovate sikit2 and bulan 10 da bole pindah.

wuhuhu.

tu pun rasanya cam sangat cepat.
Bulan 10 masuk rumah baru, bulan 1 adik aku kawin, yang juga bulan anniversary perkahwinan kami.
Bulan 2 dah nak bersalin.
and I'm getting older.
eh tetiba.

9 comments:

Nad Nazira said...

due bersalin bulan 2 eh??? tepat2 setahun kawen..hehe..yey..nanti bleh geng ngan auntie nad sebab lahir bulan 2 jugak.

tadi aku silap tengok tajuk entry ko. ingatkan ko tulis Mari Berjoging dengan Pantas.

Baru nak ngate ko buang tebiat sebab time kritikal moment tengah preggie ni tetibe nak gi joging. hahahaha.

♥ sha ♥ said...

NAD NAZIRA :
haa beday ko bape aribulan? wuhuhu senang aku nak wish kat korang nanti kang. hehe

uii time tak ngandung pun tadek joging lagi la takde maknanya aku nak joging time2 gini nad. ahaks

NahWaL said...

seronoknya membaca tentang ibu2. tahu tak perantin yang nak kawen ni dah stress baca pasal perantin yang dah kawen dah preknen. tahu tak? HAHA

ally said...

sama ngan nad..igtkan fasha g jog td..hehe..rpnya masa yg berjog..wat suspen je ini org..hihi...wah, bln 1, adik kahwin..berderet2 ni majlis kat umah fasha..mcm penyakit berjangkit je..

NahWaL said...

alina- i dah grab, taun lepas lagi. HAHA gigih tu.

harzharun said...

hi yang....

*saje nak hi...xsempat ngomen pnjg*

Ms ALiN-D said...

meleleh air liur tgk kerabu mangga tu...huhuhu :D

dialicious said...

alamak i rasa mcm lama lagi je bln 2 tu...huhu..blom pk apa2 lg cuma lega dh masuk 2nd trim...bestnye dh nak pindah umah baru!im only goin to move in end of this yr...sure dh sarat time tu..haha

♥ sha ♥ said...

NAHWAL :
oo nanti ko mesti tambah stress kalo pas kawin org dok tanya dah ada isi ke blom. hahaha. so sile berusaha ngan cepat =p


ALLY :
tu la ally. rezeki mak abah dpt menantu tiap taun. ahaks. nanti jemput dtg okeh <-- bg jemputan awal2 =p


HARZHARUN :
bizi ye.. maklum la ada org tu baru dpt dok skali ngan laki. berhoneymoon la korang berdua ye. hehe


MS ALIN-D :
tu la pasal. tiap kali nengok kerabu tu cam teringin jek. tak sabo nak nunggu bazar ramadhan nih =p


DIALICIOUS :
ish rasa mcm kejap je masa berlalu ni diah. ni nak dkt ujung taun pun ha. diah beli rumah gak ke? kat mana tu?

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review