I need a change!

Love & Kisses ✿ sha
yes, I need a change.
I hate my job and I need a change.
Not a change of job but I need something yg boleh buatkan kepala aku tak serabut.

That's why I need to change the blog layout.
Mata aku dah agak sakit tengok benda yang sama tiap hari.

oh and don't be confused.
I like this job.

Cuma, makin hari makin tak suka dengan orang-orang di dalamnya.

Talam banyak sangat nih.
And one of the bosses is sooo buat aku rasa nak muntah dengan perangai tanak mengaku salah dia. Ingatkan dah pegi section lain ni takde la mengadap muka dia lagi.

but unfortunately, haih.

And you have to be nice, ikut mengumpat mengata so that everyone will like u better.

*sigh*

So people, help me ok.
Tengok template kat bawah tu and pilih mana yang kamu suka.
Personally I love no. 1, 2, 3 & 5 the most.

Telah rambang mata.

(1)



(2)



(3)



(4)



(5)



(6)



(7)



(8)



(9)



(10)

16 comments:

ally said...

fasha: i vote for no 6..(ayya..sgt suka black-whitey la)..

ellfazira© said...

1,6 and 8..huhu!!

my note said...

kak fasha, saya vote no 6.... sbb warna ceria sgt2

inzarin said...

no 1 pls. tapi sila tuka gamba sofa tu ngan gamba kawen u, ok? ;)

p/s : no 6 dah ramai guna

NahWaL said...

no 1 beb. sebab tu yang paling suci murni dan mendamaikan

ElyaElmo said...

no 10 comel!!!!~ memberi tenagaaaa sesapa yang melihatnyaa..:D

cikTari said...

no. 1 sebab nampak sweet..

Afira said...

vote for tempalte number 6. It's nice

~ thalhazlin ~ said...

vote no 6 and 9! ;)

Thirah Rahim said...

vote for no 1. sebab sweet sgt. and simple.. :)

Nad Nazira said...

no.1 = mcm blog pemilik kedai furniture yang sweet. yng ni kaler die sof and swet macam candy la pulak

no.2 = macam blog pemilik ladang teh

no.3 = simple sangat

no.4 = ala-ala jiwang karat sebab ade daun gugur

no.5 = mcm nak berhijrah ke dunia baru


OKEH CUKUP SUDAH..YANG LAIN MINTAK2 LA ADE ORG LAIN BAGI REVIEW. HEHE. sorry lupe nak tekan balik caps lock.


kesimpulan, i VOTE for 6! sebab nampak simple, n classiq. letak gambar ko pakai baju pengantin hitam putih kat padang tu. macam diva. hehe.


ehhh. no.8 macam ok jugak. haha

k|ree said...

kiree suka 6,9 dan 10... :)

harzharun said...

fasha ....no 6..no 6..(aku sdg mjerit mcm bdk tadika)..hehe
btw, dear, ada org talam kat opis?..myampah seh..lebih baik orh mulut longkang drpd org talam..huhu..to my opinion la...

Mrs.aisheiteru said...

vote for no1. yeah! tenang...

Haliza Haron said...

sy pilih no 1 & 6. :)

dialicious said...

kalo keje 1 tmpt tu lama2 mmg akan jadi menyampah kan..
hmm i vote wallpaper 6 kot

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review