to lose someone...

Love & Kisses ✿ sha
Air mata aku menitik-nitik baca blog ni --> Supermom
Her son passed away at a blink of an eye.
*sigh*

If I lose someone I love that much, I wouldn't know what do.
I wouldn't know how to continue living...

macam anak Fajar...
macam waktu aku kehilangan Ciki dulu...


hummm.

'rasa mcm sangat bersyukur dgn apa yg kita ada sekarang kan?
...


So, telah cepat-cepat pegi kat Hubby kat depan. Aku kat bilik tengah merajuk sebenarnya. Peluk kuat2 and kiss byk2. Mesti dia heran sebab belum pujuk lagi aku dah baik. hehe.

Sebab tadi aku merajuk pasal dia tak tolong basuh pinggan. Sebab pagi tadi dia dah janji nak tolong pastu tadi aku tengok pinggan ada lagi kat sinki.

Sajer carik pasal jap.

Tapi lepas baca blog tu terus sedar diri.

By the way, motif sebenarnya nak cerita pasal TQ tag tapi tetiba takde idea. So, nanti-nantilah aku nulis balik ye.

Sekian.

oh ye. Thanks to Harzharun, Haliza, Hanidiyu and a few other bloggers who gave me these two awards.





This is what Harz wrote about me :

Fasha - tidak terlalu expose dengan gambar2nya...menjaga privacy yea?..Tp sekali dia menulis, saya terus rasa nak letak komen...Hehe..

ahaks.

Panjang ceritanya Harz...

To cut short, the main reason I wrote my blog; this and the 3 others, is that, I don't have many frens.

kawan yang boleh dibaling dipijak time suka dan duka.

'oo melampau statement ;p

I think I'm not choosy.
Tapi untuk menangih melalak, bercerita yg buruk2 depan orang lain tentang diri sendiri adalah sooo not me.

Kerana itu aku ada online diary.

So the truth is, dulu, aku cuma ada diri sendiri untuk bercerita.
Life is so difficult, and complicated back then.
Hidup adalah indah. Tapi penuh duri di kiri dan kanan.
The unexplainable.

And like I said in my previous entry, only a few knows what I've been through before...

And tiba-tiba, sedang menulis blog yang dua lagi itu (no, it is not The Long, Winding Road one), jumpa blog cik Aishah yang kini telah menjadi Pn Aishah. Since then I was inspired to wrote stories that everyone can read. Not only time duka, tapi time suka juger.

But to keep my privacy, yelah, since the other blogs that I used to write is not a typical what-u-can/want-to-read, maka wajah diri agak kurang dipamer di sini.

And... that's it.

By the way, banyak lagi email yang aku tak sempat nak jawab so aku jawab la sikit2 kat sini ye.

Untuk cik X yang bertanya tentang surah Yaasin as souvenir, you can click on the label 'Souvenir' at my sidebar. Tak pun, boleh taip Yaasin/Yassin kat search box kat atas tu and akan auto keluar entry yang aku pernah tulis pasal surah Yaasin.

And to cik XX yang bertanya tentang blank Guestbook, to tell u the truth, I have no idea where to find one.

But I think u can buy a blank A4-size book, and balut cover dia dgn kain yang kamu suka or u can paste your fav pic on the front cover. Contohnya macam gambar outdoor kamu berdua ke...

Haliza made one like this for her guestbook. Memang totally lawa la ^_^

And my pak andam pun buat camtu for one of his customer sebab dia carik guestbook tak jumpa yang best kot.

Dan kepada soalan2 lain, harap tunggu ye... insya allah akan dibalas secepat mungkin.

hiks.

4 comments:

Nad Nazira said...

Fasha..sedeyla. nad da bace blog supermom tu. sedey sangat. i almost cry. tapi tahan sebab now kat umah bp. yerp..kite patut syukur dengan ape yg kite ade skrg..jangan majuk selalu..


nad pun selalu buat-buat merajuk..esp for small things. hehe. ngade kan..tapi kene belajar kurangkanla ni.. :)


nad ade gak bace blog fasha yang the other one tuh..honestly, ure one of my bloggermate yang 'dekat di hati' tauuuu..

:P

NahWaL said...

menitik air mata. moga diberi kekuatan seperti supermom itu juga.

alfatihah kepada adik dzafri

fasha jangan majuk2 ngan suami tau. nawal tak kawen lagi, tapi kita pesan2 ke arah kebaikan. nak jadi isteri solehah :)

harzharun said...

dear....i pun suke saje cari pasal...tp kan, sgt x elok untuk kesihatan isteri yg bjauhan dgn suami..u xpe, dekat..boleh terus gi peluk n kiss2..kalo jauh2 cam i, mkn ati je...so, skang, i kurang cr pasal..kalo jumpa, br cari..huahhaaa...<-----aku mmg suke komen walaupun ntah apa2!...

♥ Fuchsia ♥ said...

NAD NAZIRA :
ala nad... segan sebenarnya tau bila orang yg tau cerita 'the other side' tu pastu penah jumpa pulak nih. haha. cam nak nyuruk muka nih ;p


NAHWAL :
aa memang dah takde aktiviti merajuk pun ni. sajer mengada padahal time bercintan-cintun dulu takde pun sibuk2 nak merajuk camni ;p


HARZHARUN :
huish u dok jauh sila la jgn merajuk2 tau harz. mmg mkn ati je sesorang nanti. tapi kekadang lelaki ni pun kita susah nak paham, kan. dah la jarang balik, tanak faham pulak hati pompuan camne. haih

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review