of Wedding Card~

Love & Kisses ✿ sha
Today is my first day of coming to work after almost 2 weeks of MC.

Sangat bocan oke nak masuk opis.
Especially when u know that some things will never be the same again.

hum hum.
Maksud aku, dari segi kerja lah.
And the meeting with the KL team took the whole day.
A lot longer than we expected.
In between tu ada meeting KPI lagi.
Pukul 7 lebih baru balik umah oke.
Kejung-kejung dah semua urat saraf aku.
Nak muntah darah dok berjam-jam atas kerusi.

But then, something makes my day... *wink wink*
Guess what?
My kad kahwin dah siap!
yippee yey!
I'M SOOOO HEPI ^_^

Petang tadi bila nampak nombor Kadkahwinku appear on my hp, aku sangat teruja. Initially they said that the earliest that they can produce the card is by early December.

tup tup tengok arini baru 9th Nov dah siap...
veri efficient oke.

Tapi this weekend la kot baru nak amik kat Danga Bay tu.
Sebab takde maknanya aku nak angkat kotak besar tu sorang-sorang ngan kaki tempang begini. Harus la Encik Hubby ada di sisi kan.

So for the time being dah kena start ngumpul alamat semua-semuanya nih. Jadi, kawan-kawan sekalian, untuk proses penghantaran kad, silalah tinggalkan email addr kamu di bawah ya, or u can always email directly to me : bisobonar@gmail.com

'yey!

8 comments:

k|ree said...

Nur Nadiah Hamdan
A-13A-13, Pangsapuri Lumayan, Jalan Tasik Permaisuri 2, Bandar Tun Razak, 56000, Kuala Lumpur.

modusoperandi111209 said...

slm

comelnye name email ;)
cam lagu hattan. lupe nk tanye.. kad sy dh sampai ke?

nad nazira said...
This comment has been removed by the author.
Haliza said...

awk, sy dijempot tak? hehe..
ni email sy, lyza_san@yahoo.com

fikaryna79 said...

congrats..kad kawen dah siap..so dah bole g beli aetem ar tu..huhu..

MyRule said...

email kat sini... carretem@gmail.com
:p

lovely2gether said...

mau kad juga ;-)

garfu said...

hana majid
no 8-7-10 pangsapuri subang suria
seksyen u5
40150 shah alam

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review