Kad... siap~

Love & Kisses ✿ sha
Ye, sebab dah tak sabo and wajah kad asyik terbayang-bayang depan mata, maka kelmarin, balik dari kerja terus ke Danga Bay to take our cards.

Since Encik Hubby was so far away and cuma datang ke sini time weekend, and sebab aku tak sanggup tunggu time weekend, jadinya telah gembira mengangkut kak Lin a.k.a my housemet untuk nemanin mengharung jalan jem ke sana. Tapi aku tak bagitau kat Hubby la sebab kompem dia tak bagi sebab kan kaki aku sakit lagi pastu memang takleh angkat berat-berat sume.

Highway PG mmg sangat dasat jem oke especially time-time orang balik kerja tu. Dah la that shop closes at 6. Sib baik that girl nak tunggu sampai aku datang. And sebab dah alang-alang ke sana, telah mengorder bunting sekali. Tapi gambar belum bagi la.

So, setel satu benda lagi.

Dengan kaki yang masih tempang berbalut ni pun gagah la aku drive ke sana-sini. Tak pikir pulak la sapa nak angkat kotak besar-besar tu kan.

And bila benda dah ada depan mata, fuh~ veri the teruja okeh.
hiks.
Cam tak sabar nak start operasi melipat.

Tapi bila dah start lipat yang beratus-ratus tu, haih... hilang dah perasaan excited sume.

Veri the penat oke.
Cam nak patah tangan tengkuk aku semua.
By the time aku tulis blog ni, ada lagi 400 kpg belum siap lipat ha.

Actually I can do that later on tapi dah dasar tak menyabar, kan.
Cam tak best je tengok benda tu bertimbun kat penjuru bilik, maka tiap malam kami bertiga telah bertungkus-lumus la setelkan semua - kak Lin, kak Lon and me.

Ye, veri the penat oke.

------

2 months++ to go.
TQ tag tak setel lagi.
Kertas tebal tak beli lagi.
'camne nak print nak gunting nak tampal kalo kertas pon tak beli lagi???

Supplier for surah Yaasin and mineral water tak contact lagi.
VIP bag tak carik lagi.
uwauwauwaaa tertekan mek.
Mesti pegi Air Hitam jugak!

'masa telah berjogging dengan sangat pantas nih!

4 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

masa dapat card excited gila, bila tiba masa nak lipat, hehe azab jap.. :)

modusoperandi111209 said...

slm
awk.. surah yasin awk tempah ktne ek?
mhl x cost die?
sy tgh mencari ni ;(

MyRule said...

Me beli surah yassin kat mydin je. 10 keping rm6 x silap. Tapi ader byk jenis lagi la. Tu dapat paling murah

Haliza said...

lega bile card da siapkn? :) kad saya bile tah nk printing. haih!

Selamat melipat card.
hihihi..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review