Confirm tarikh!

Love & Kisses ✿ sha
Tarikh telah konfem oke.

ye, telah konfem.

Jangan sesiapa kat taman aku tu berani nak amik2 tarikh ni.
31 January 2010.
Ahad.

ulangan, telah konfem.
'hiks. sangat suker ^-^

Sebabnya, aku dah book the wedding card semalam.
ye, telah book kad walaupun takde tarikh lagi.
cam gile kemaruk, kan.

Balik tu baru la call Abah untuk mengconfirmkan tarikh.

oh~ ceritanya begini.
Semalam saja-saja jalan ke Danga Bay.
Kadkahwinku.com.
Kononnya mau mensurvey bunting cantik di sana.
Belek sana belek sini, haih, ada pulak la kad menepati citarasa.
Murahan oke.
14.5 inch x 6.5 inch (3 fold).
Plus photo.
Free ribbons and the envelope have the same design with the card.
Yang paling best, the price is much less than what we expected!

Memang at first cadangnya mau tempah dari his cousin saja.
Tapi sebab wajah kad tu dah melekat dalam fikiran aku, jadinya...

ye, lepas ke Danga Bay tu kan, kami terus ke rumah nenek si dia.
Then ke JJ Bukit Indah.
Tapi still wajah kad yang aku nampak kat Danga Bay tu takmo keluar dari kepala otak aku jugak. En Hubby pun dah pening dengar puji-pujian melampau pasal kad tu so dia ajak la kami ke sana semula untuk upacara membooking.

'wawawa sangat suker ^-^

3 comments:

~ thalhazlin ~ said...

1. wah, suda confirm tarikh. congrats! hehe
2. owh. baru tahu kadkawinku kat danga bay? okie. bole pegi tengok gak neh. heh

Rosli Arof / Photografik said...

jgn lupa kirim 1 kad ke kg melayu majidee..

Noha said...

wahhh kakak, gembiranya akhirnya dah ada tarikh..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review