Banner/Bunting

Love & Kisses ✿ sha
Last Sunday, balik dari kenduri di rumah nenek Hubby, sempat la singgah di Kadkahwinku.com office at Danga Bay. Cadangnya mau mensurvey-survey the wedding card tapi kedai tutup la pulak. Hubby's fren yg bukak cafe kat sebelah tu cakap, Rizal (the owner) tgh cuti raya lagi.

Then, jenguk-jenguk kat situ, nampak promotion utk bunting/banner. RM25.00 (without photo) and RM50.00 (with photo).
And RM65.00 for 2 pieces (with photo).

ye. Aku sangat gembira oke.
Dah la lawa, murahan pulak tuh.
Kalau nak compare dengan tempat lain memang lagi mahal oke.
'over excited jap ^_^

So, weekend ni bercadang mau ke sana to book the thing.
Siap dah promote kat my opismate yg nak kawin bln 12 ni and dia pun nak book kat sana jugak.

And hopefully ada la card yang dalam lingkungan budget kami.
Sebab aku sangat suka dengan design dia.
But then, cousin Hubby di BP pun memang ada printing company.
Since dia pun dah offer nak buat kad kami, kan lebih baik kalau dapat harga murah dengan sedara-mara sendiri?

So, maybe next 2 weeks we're going back to BP to settle on things.
Cards, bangle for me and wedding bands for him.

And on the 10th and 11th Oct 2009 we're going to attend the Kursus Kahwin here at Hotel Selesa.

Agak mahal oke.
RM120.00 per pax.
Time-time gini semua benda rasanya mahal. hiks.

*aiseh. tak dapat nak attend wedding si k|ree di Mlk sebab tarikhnya sama dengan tarikh kursus kami. haih, maaf ya k|ree ^_^

5 comments:

✿farahwir✿ said...

hai u..thanks 4 the comment..heheh
yeah..makin dekat makin neves..ehehehe
BTW salam perkenalan

k|ree said...

takpe la...nak wat cmne...
hehehe...apa2 pun,gudluck ye ke kursus kawin...:)

Dayu said...

murahnya bunting tu
mmg harus gi tempah

NURUL said...

saya rasa harga bunting atau banner itu mahal dari pendapat saya yg ex-student art design ini. dulu time saya kawin banner saya baru tak sampai rm50 ada pelbagai gambar.

jika nak murah design then anta design tersebut di jalan pudu KL.

Love Lavendar said...

kursus kawin kt johor semua rm120 kn?? nk murah g luar johor...hehehe..area tmpt sy pn rm80....

murah betul banner tu...

anyway, selamat berkursus...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review