Home Sweet Home

Love & Kisses ✿ sha
I've book the pak andam!
yey!

Kelmarin, balik dari membasuh rumah baru (yezza, our new home sweet home), telah pulang ke kampung halaman.

And yesterday, telah ke Mumtaz Bridal dengan my mum to book everything.

The dress, the pelamin, makeups, etc etc.
And the color of my wedding dress is soft PURPLE WINE ala-ala DUSTY PINK.

ye, sangat susah nak carik baju lelaki kaler tu oke.
Tatau la berjaya ke tidak.

Semalam, balik dari kg, cadangnya mau ke D' Persona and Adli Bridal kat BBU tu coz my frens ckp situ banyak baju best. Tapi cam tak sempat sebab pastu nak hantar barang ke rumah baru lagi.

ye, telah sangat obsess dengan rumah baru kami oke.

The living room is pink in color.
yezza... P.I.N.K.
'why on earth that the landlord choose pink as the main color, I don't know.

So, our sofa adalah combination of black and fuschia.
And our dustbin is pink.
And tudung saji adalah purple-pink.

I'm not so into pink tapi sebab dinding dah kaler pink, maka semuanya harus diserasikan dengan warna girlish-pink.

Gile ah ding-dong.

5 comments:

fara said...

wah...seronok..hias2 umah baru ni.. i pn xsabar juge.. bile ntah.. uhhuhu


i pn dh booked 'pak' andam.. lg yakin hasil dorg kot.. hehehe

~ thalhazlin ~ said...

fushia :
1) mumtaz bridal kat ne ek?
2) dulu before tunang, pernah g azli bridal, baju memang chantek.
3) time tunang dulu, kita pun amek pak andam. puas hati. heheh.
4) wow, rumah serba pinky. sangat comel!;)

modusoperandi111209 said...

hi
sj nk kongsi cerite.. bakal rumah kami pun hall nye warne pink..

hehe

Fuchsia~ said...

FARA :
best mmg best ^-^
aa dah dapat umah ke blom ni fara?

THALHAZLIN :
mumtaz bridal tu kat pontian. sy suka mekap dia jek. yg lelain tu tak berapa best. tapi sebab nak suruh mak andam tu mekap, so kena la amik pakej dia skali, kan. tapi tu la mmg nak kena survey baju kat tmpt lain gak nih

MODUSOPERANDI111209 :
aa apsal banyak plak la rumah kaler pink nih. hiks

NURUL said...

mcm best jer gabungan color tersebut. sure cantik :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review