Love songs...

Love & Kisses ✿ sha
I'm looking for romantic love songs for our wedding video clip.
At least fifteen.
'plis plis anyone?

Sangat suka dengan lagu Aku dan Dirimu by Ari & Bunga.
veri sweet oke.
Tapi malangnya my sis dah amik untuk video dia aritu.
Nyampah.
So terpaksa carik lagu lain.

Aku mau lagu Indon sahaja sebab rentak lagu dia sangat menyentuh dan meruntun jiwalah. Tapi sebab beberapa tahun ineh cuma mendengar Sinar FM setiap hari, tatau pun perkembangan terkini lagu Indon nih.

Balik rumah, bukak laptop pun dengar lagu rock kapak klasik yang meleleh sebab tu la rasa sangat ketinggalan zaman dah aku ni.

I want songs like Tercipta Untukku by Ungu.
pun veri sweet juger.

So, silalah tolong ye kengkawan?

oh ye. I'm going to KL tomorrow for an ESQ course.
Balik semula ke sini Isnin depan.
Agak lamalah tak dapat mengonlinekan diri nih.
Mesti sangat rindu ngan cik puan blog nanti ^-^

8 comments:

weDa said...

hi, tercipta untukku sangat sesuai L)

on top of that, i would suggest Cintamu by Dygta (feat Ira). lirik dia simple & ulang2 tapi sweet (at least to my ears hehe)

modusoperandi111209 said...

Sempurna by AndraAndBackBone kot.. ;)

harzharun said...

hi...i br bjinak dlm blog-edisi-nak-kawen ni...n suddenly found ur blog...ermm..apa kata guna lagu terbaru ct...ku percaya ada cinta!!!...i bkn pminat ct tp i think dat song superb!!

Anonymous said...

nak tumpang men-suggest gak. ehehe..

1) tentang kamu (bunga citra)
2) i'm the lucky one (anuar zain)

oh yea, tercipta untukku & sempurna adalah perfect juga ;)

~ intanz ~

syarina said...

hi there..

some suggestions:
mencintaimu - krisdayanti
Dygta - Karena Ku Sayang Kamu
Keris Patih - Lagu Rindu
AFGAN._Terima_kasih_cinta
Ari Lasso ft Bunga Citra Lestari - Aku Dan Dirimu
Anang & Krisdayanti - Makin Aku Cinta
Once - Aku Mau
Duta feat Baizura Kahar - Cinta Antara Kita (tp ni malay kot)
Afgan - Bukan Cinta Biasa

Suraya said...

babe.. kite pon carik gak lagu.. haha. sikit jer kita jumpa.. atleast u dengar radio.. kite radio pon xder..

dlm list kite semua lagu melayu.. kat blog kite ada kite senaraikan.. tp kalau lagu indon just ada lagu tercipta mu - ungu .. hehe.

Fuchsia~ said...

WEDA/MODUSOPERANDI/HARZHARUN/INTANZ/SYARINA/SURAYA :

thank u dear for the suggestion.. sgt best ok lagu2 yang korang bagi tu. skrg tgh dlm proses milih ^-^

Anonymous said...

fasha.. baru tringat 11 januari (by gigi) pun best gak. veri romantika de amour. hikhik..

~intanz~

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review