Photographer/Videographer/TQ Tag

Love & Kisses ✿ sha
and, on the spot juger telah membook Photographer and Videographer idaman.
maklum la dah confirm date, kan.
alhamdulillah... dapat jugak yang the best kat mata aku and within out budget...

and malam tadi, TQ tag pun suda siap di design.
Actually, it is not really a 'Thank You' tag but more to a Wedding tag.
Tapi lantak la kan asalkan aku suka.
I've created 8 design and dah suruh my sis pilih mana yang paling best.

4 jam mengadap lappy tuu.
Cam nak terkeluar bijik mata pun ada sebab dah la dari pagi seharian mengadap PC kat opis, then balik kerja sibuk mengadap Photoshop pulak.

Map and the other details untuk kad kahwin kami pun dah siap and dah selamat diemail ke kedai tu.

So far, semuanya berjalan lancar.
alhamdulillah...
Tu la, lain orang, lain cabarannya kan.
Contohnya macam aku, cabaran waktu nak menentukan date.
And bila dah dapat date, yang lain adalah smooth sailing.

Esok dah nak bayar duit booking utk Videographer and Photographer idaman.
And my pak andam - Noni, is still available.
'yey!

6 comments:

fara said...

alhamdulillah, akhirnye ada date sudah..
cpt2 buat apa yg ptt..

~ thalhazlin ~ said...

yey! semua berjalan lancar nampaknya. alhamdulillah! :)

nur said...

hi!

bole x nak tanye,u amek photographer mane eh?sbb i pon dok johor gak..so,kalau u xkeberatan,bole la share.hehe

inteem said...

Nice blog....Hi,please check out this site. Online lingerie store. If u need a discreet delivery of lingerie,visit us.Surprise your love ones Thanks

Fuchsia~ said...

FARA & THALHAZLIN :
tu la, bila dah dapat date semua benda jadi mudah, kan ^-^

NUR :
nur dok kat johor area mana tu?
sy amik kat trz photo. bole la tgk kat website dia sample gambar. pd sy mmg lawa la ^-^

INTEEM :
right, thanks

pearl said...

hi,
boleh share videographer? sy pun ddk jb jgk, pening nak cari videographer kat sini

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review