Bedroom set

Love & Kisses ✿ sha
Suda selamat pun membeli bedroom set for our new home...
yey!
Aku kan dah dok merengek dengan Encik Hubby nak beli benda tu awal-awal sebab dah ada budget untuk itu. Lagipun tengah sale ni kan.

So we went to a few furniture shop.
tup tup bole plak la terpaut dengan satu design di Cavenzi.
Less than 2K for the set + mattress.
Kalau nak ikutkan, aku lebih sukakan Japanese design.
Sebab nampak lebih besar and lebih cantik.
And the closet is 8' oke.
Nak sumbat 4, 5 orang pun bole kat dalam tu.
Tapi memang lebih mahal'lah kan.
Have to spend around 3K++ for that set.
Lari budget mek nanti.

So yang kami beli ni agak berbaloilah.
Walaupun banyak jugak komen negative tentang perabot Cavenzi ni tapi takpelah...
Untuk yang newly wed ni beli yang murah-murah sajalah.
Kami pun nanti duduk menyewa lagi.
Kalau dah ada rumah sendiri bolehlah tukar baru.
Besar-besar sangat tak muat pulak bilik kami yang comel tu kang.

------

Whatever it is, aku memang sangat hepilah arini.
And Encik Hubby has bought a new handbag for me (my most fav ^-^)
And a new stilettos.
And a few new selendang...
(dalam proses memujuk aku suh makai tudung la tu ^-^)

*wawawa sangat suker!

3 comments:

Wife and Her Daily Notes said...

WAHH SYOK NYER..BOLE RAJUK2 LAGI LEPAS NIE..huhuuuu

Noha said...

kakak,happynya dah bli barang utk umah sendiri.:)

~ thalhazlin ~ said...

wah, good future planning.heh.
neway, carvenzi okay apa. memang seswai lah kalau newly wed kan. harga okay & design modern. ;p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review