of Wedding Package

Love & Kisses ✿ sha
By hook or by crook balik raya ni mesti setelkan tentang our wedding package and souvenir. Mesti book pak andam favku itu!

My sis took him for her wedding.
Nikah, berinai, sanding and outdoor.
And he did the makeover for my engagement bulan 6 dulu.
Alhamdulillah... he did a truly marvelous job for both of us.
*sangat suker!*

So, my wedding nanti, dalam kepala cuma ada nama dia sajalah.
Hopefully still available.
Kalau tak, merana aku ni.

------

And I'm thinking of changing my hair style.
Rambut suda sangat buroks sekarang.
Rasa macam nak recolor again.
And I need a soft wispy bangs or a wave or a curl.
Takmo rambut lurus dah.

But to do both akan menambah damage pada rambutku yang frizzy ineh.
And kalau buat sekarang, nanti bulan 2 mesti jadi buruk balik.
ntah.

Sekian.

*and Selamat Hari Raya buat semua ya!

4 comments:

~ thalhazlin ~ said...

Selamat Hari Raya gaks buat fushia & encik hubbymu ituw. hee.
p/s : tension le tahu rupenye kusus kawin kat johor lebih mahal dari other states. ingatkan rege standard. hai.. xpe. selibus lebey kot.ilmu lebey.. hee.

Rosli Arof / Photografik said...

salam aidilfitri...
mohon maaf zahir & batin..

http://roslifoto.blogspot.com/2009/09/salam-aidilfitri.html

Anonymous said...

sis,
wanna ask sumthing..u asal mne?
bleh share pak andam mne u book tu?

Fuchsia~ said...

THALHAZLIN :
tu la.. state lain dlm RM80 je. beza 40 inggit tuu. nape la tak standardize je kan


ROSLI :
salam raya juger..
haa sy dah promote your package to my friend, fiazah. dia amik awak, kan ^-^

CIK ANONYMOUS :
i'm from pontian dear.
pak andam tu from mumtaz bridal. my fren mmg ramai yg amik dia and setakat ni takde la yang kecewa lagi ^-^

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review