5 months to go!

Love & Kisses ✿ sha
Jalan-jalan kat blog brides-to-be yang lain buat aku sangat saspen. 5 months to go tapi banyak sangat benda lagi tak buat niii!

waduh waduhhh!

Kursus kahwin pun tak pegi lagi.
RM120.00 per pax.
'nape fees utk kursus tu mahal sangat kat Johor ni eh?

Hubby ajak pegi bln 10 ni and dia dah suruh aku book tempat tapi aku takut tak dapat cuti sbb we're short of staff right now. One of my staff is on maternity leave and my boss will be going for Hajj and then outstation to Doha beberapa bulan ni.

haih haih.

And our hantaran pun tak prepare lagi oke.
Sebijik benda pun tak beli lagi!
Checklist apa pun tak buat.
Asyik sibuk nak completekan barang untuk lepas kawin plak.

oke.
rilek sha.
tarik napas...


Mari kita listkan barang-barang untuk hantaran.
1- Cincin
2- Kek
3- Bunga Rampai/Bunga Pahar
4- Sireh Junjung
5- Baju Melayu
6- Jam Tangan
7- Coklat
8- Buah-buahan
9- Cupcakes

'see? kan senang je nak buat check list.

Photographer ngan videographer pun tak book lagi ha!
Sangat takut oke kalau tarikh 20/2/2010 tu tak available dah coz aku sangat suka ngan dua orang tu T_T

Sebabnya my lappy ada problem yang sangat dasat so I can't use my broadband kat umah. I need to reformat it again and until then tak bole la nak beremail-emailan sewenang-wenangnya di rumah.

Kat opis ni boleh online, nak blog pun boleh tapi memang kena block la utk certain2 website.

So... I can't use my Gmail/YahooMail for the time being.
haih haih!
tekanan mek T_T

2 comments:

Rosli Arof / Photografik said...

cantik tarikh tu tp kalo dpt 20/10/2010 pun best gak just lama sgt la kan...

p/s : kalau photog dah penuh, saya kosong lagi tarikh tu :-) hehe...

fara said...

releks sha.. ade lg 5bln.. insyaAllah sempat :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review