@36 weeks

Love & Kisses ✿ sha

wohoho nampak tak???
motif sebenar adalah mau ngambil gambar kasut baru sementara nunggu encik Hubby ngambil kete kat tempat parking Angsana.
tup tup... hoh!
perut mak buyung ketika minggu ke-36 dan kenaikan berat badan sebanyak 20 kg.
T_T

Tapi agak best sebab si dia neman bersoping lagi.
Encik Hubby adalah sangat susah untuk dibawak bersoping byk2 tempat kecualilah kalau ada sebab yang kukuh dan best.

Contohnya macam kali yang ini, aku ngajak ke HP sebab mau ngambil contact lens yg diorder last week. So of cos si dia akan meneman.
Kemudian terus ke Parkson untuk membeli sandal tapi telah terbeli handbag baru juger ^_^

yela, kan telah berazam mau fully BF encik baby so harus la carik beg breastpump yang vouge utk dibawak ke opis.

Sebenarnya mau membeli beg yang cantek dan tahan tapi murahan yang berjenama biasa tapi telah terpikat dengan beg Carlo Rino yang besar, cantek dan murahan lalu terbeli.


Dan juga telah membeli sebijik lagi beg Bally seperti di atas untuk jadi nursery bag for our dearest baby. Memang dok survey beg tu dah lama, akhirnya lepas proses mengcompare dgn yang itu ini dan operasi pujuk-memujuk encik Hubby maka dapat la membeli jua. 'kelasss ko budak2 zaman skarang gi nursery pon guna beg mahal ha.

Dan membeli sepasang sandal baru seperti gambar ngemuk di atas.

hoh~ nasib baik la encik Hubby terpengaruh dengan kata2 manis aku.
ahaks.

And pastu ngajak ke Angsana sebab mau beli baju cantek sempena my brother's wedding.
Dan ke Romantika sebab mau membeli bakul baby yang vouge lagi murahan seperti di bawah.


owh memang hari yang sgt memuaskan hati okeh.

so, 30 days to go yeh.
wuuuuhuuuu~

5 comments:

rDnA said...

lamanyer tak jejak kaki kat angsana..last masa time study jer dulu

aincomel said...

fasha.. kaki ko dh bengkak haa.. aku dulu delivered haikal around 36 wks la.. n twins masa 34wks.. wish u all the best!!

Mrs. Eeza Herman said...

angsanaku..tmpt melepak saat2 bercintan cintun ngn ex-bf..hehehe..
pasnie gi sana kena bawa bby lak..

lagi 30hari yee...kita counting ye, tgk baby sapa kuar dulu..hehe..mcm kita, i kuar dulu...dah kena standby da skg nie, risau sgt2 sbb just prepared mentally after chinese new year.. =)

misha.w said...

sikit je lg dah nak pop out. saspen tak? :)

♥ Fasha ♥ said...

RDNA : ala sy yg dok sini pun bole kira bape kali je jejak kaki kat angsana tu rdna. dulu belajar kat jhr eh? utm ke?

AINCOMEL : kaki aku memang dah bengkak dari aritu ni ain. tiap ari memang kena urut je la. lagi kalo byk jln makin bengkak ler kaki. waa ko bersalin time 36weeks? huhu

MRS EEZA HERMAN : ahaks. tu memang port bebudak dating kan iza.
oo my doc said baby nak kuar 1 or 2/2 kot ni so kite tgk sape kuar dulu eh ^_^

MISHA.W : tak berapa saspen lagi ni misha. tapi cam berdebar gak skit2 ^_^ cam tak sangka nak dapat baby dah..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review