1 more day!!!

Love & Kisses ✿ sha
so, one more day to go ye before we can meet little ED.
oh, cepatnya masa berlalu kan.

Sekarang adalah bersiaran lansung dari my parents house kat Ptn.
Besok baru balik semula ke JB.
Petang tadi sempat la pompuan ngandung berkaki ngemuk ni berjalan-jalan lagi kat JJ Bkt Indah tu kan sebab dah alang2 nak balik kg.

Encik Hubby of cos sangat bising bila aku cakap nak singgah sana or sini kejap.
so alasan adalah mau mencarik selipar toilet.
hoh~ macam kat tempat lain takde jual selipar tu kan.
Tapi memang sangat heaven ye bila dapat bersoping2 sebelum berpantang ni kan.

so, one more day to go.
Bila orang tanya saspen tak, aku jawab, tak lansung.
haha gile berlagak.

Tapi memang betul pun.
perasaan adalah masih normal.
Pagi tadi sempat jugak setelkan 3 guestbook lagi.
Dokter bagi MC suh aku berehat-rehatan kat umah sebab kaki adalah bengkak yang amats tapi gigih la pompuan ni setelkan keje sampai keras kejung kaki tu.
Sangat risau kalau aku terberanak sebelum sempat setelkan order2 ni kan.
risau dan kesian.
So, memang perasaan sekarang adalah masih normal.

Maybe sebab aku pernah rasa duduk wad sebelum ni so bila kena masuk wad yang kali ini, rasa cam, oke, no worries.

or maybe sebab aku pompuan yang tak berapa nak ada perasaan.
macam yang ex-housemate aku cakap dulu.
ahaks.

Yang tak berapa best adalah I won't get to see my brother's solemnization tomorrow.
huuu~ encik baby takmo tunggu pakcik Boboy nikah ye.
takpelah.
next week kenduri belah sini aku dah seminggu pantang so bole pegi kot...
tapi cam takde maknanya nak meredah kenduri time tengah2 dalam pantang tu kan.
hiks.

oh, tapi tinggal satu hari rupanya ya.
macam sangat banyak benda aku tak abis belajar lagi.
Antenatal class pun tak sempat pegi.
Memang sangat kejaplah masa berlalu, kan.
Nasib baik tadi dah makan cheese cake.
dua ketul pulak tu.
Marble cheese cake kat Secret Recipe adalah sangat sedap occay.
Minggu ni dah 4 ketul aku makan sorang.
lepas gian.

so, please pray for me ya.
Sesungguhnya sakit bersalin itu pasti, cuma takdir Allah yang menentukan terlebih terkurang yang kau dapat.

dan alhamdulillah, sepanjang pregnant aku lansung tak mengalami masalah apapun.
muntah tak, sakit pun tak.
anak mommy adalah sangat baik bergolek2 di dalam ^_^

Semoga time deliver nanti pun macam tu juger.
Doakan semoga selamat kedua-dua kami ye.
amin...

12 comments:

Siti Hajar said...

semoga selamat sumuanye..
InsyaAllah..:)

rDnA said...

smoga selamat semuanyer fasha..nanti dh bersalin update cpt2 yer..sgt tak sbr nak tgk baby fasha

nuruljannah sukhri said...

good luck keyh..semoga mummy dan baby selamat

Siti NurJ3nab said...

harap semuanya selamat....
hati2 ya!
nnti dah delivr cecepat update yer ;)

in.zarin said...

dear, have a safe and smooth delivery yea. gud luck + take care. xoxo!

Noha said...

Kakak, can't wait to see ur little baby. :). All the best kakak. Semoga dipermudahkan nanti.:)*hugs*

harzharun said...

fasha!..aku doa ko n baby selamat....

ederq said...

semoga mommy and baby selamat semuanya! aminn!

February 2011 babies, bring it on! hihi

Mrs. Eeza Herman said...

fasha lg 1 ari je ker?? kena c-zer ker? take care ye..

ally said...

fasha, tahniah...baby dah kuar kan? hehe..comel tgk gambo kat fb zaza...hehe..ape nama dia?

Mrs.Qarlista said...

welcome to the world baby ED! nak tengok pix baby nanti.. :)

dialicious said...

fasha..ur date bkn valentine's day ke?how d u get to know dat ur goin to deliver 2moro..u plan for csect ke apa?confuse jgk sbb i tgh menunggu hari n mmg xtau hari apa akan meletop ni..so sentiasa x ready..huhu

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review