happy birthday love!

Love & Kisses ✿ sha
Thursday, 16th December 2010.

I wish u well...
I wish u happiness...
of pleasures and joy...
of dreams come true...


happy birthday to you love, my dear sweet love.


And I bought him this during Metrojaya sale last week.
Sgt best oke bau dia.
Dan sebab beli awal, so laki yang tak menyabar tu pun telah guna awal.


Before this he used that Hugo Boss but the smell cam tak berapa nak tahan lama.
Yang ni bila dia amik aku balik keje tu pun bau still fresh harum semerbak cam nak peluk2 kat situ jugak. haha.


Hubby @ his favorite OldTown.
'hape ntah yang best sangat ngan tempat ni aku tatau.

ok, maybe the mi kari.
laksa pun not bad la...
kaya + butter slice dia pun sedap gak.
tapi aku rasa dok makan kat kedai biasa lagi best kot.

Anyway, we haven't got d time to celebrate yet.
super duper bizi dis week.
Nak suprise dgn kek pun tak bole coz he didn't give me d chance to drive alone.
Sejak 2 bln lepas tak bagi drive sendiri dah.
so cemana aku nak beli kek nih?
Secret Recipe ada buat delivery tak eh.
hehe.

Anyway, we went back to his hometown last Thursday.
no, not bcoz of the birthday.
My FIL was having an operation.

Aku je la yang amik cuti.
En Hubby tak pun sebab dia tengah MC.
The whole week dia MC.
Knee injury due to jatuh time main bola.
Budak degil memang camtu.
Tak pasal2 dapat early birthday present.
Tapi tatau la kenapa, tiap kali besday kami, aku dan Hubby, kami akan ditimpa malang berkaitan kaki. Contohnya time besday aku tahun lepas, aku MC panjang sebab jatuh tangga. Refer to dis entry.

Macam kebetulan je kan.
Tapi ada hikmah jugak dia jatuh ni kan so 6 bln ni takleh main bola dah =)

oo my hubby adalah gile sukan yang agak dasat.
'haa mcm cerita yg sama tiap tahun -- refer to dis entry.

Balik kerja pukul berapa pun dia akan tetap luangkan masa utk exercise.
If takde org main bola, dia akan joging kat tepi tasik kat our housing area.
If hujan, dia akan pegi gym or main futsal with his frens.
And if malas nak keluar rumah, he will play with his thing, dumbell or tali skiping or ntah apa nama menatang gym tuh.

haih.
sgt bertentangan la ngan aku.

'ingat tak cerita tentang 1st dating kami?
ahaks.
...

no matter how hard I fall
or how bad I felt on my knees
I’ll still get up to hold you
loving you for all eternity
and smiling through all my tears
because my heart will be empty without you
and I know, I will be lost without you
my honey, dear sweet hubby, I will always love you!



so is it Medela or Spectra?
huuu~

5 comments:

k|ree said...

hi...hehehe...apa je soalan last tue..leh terkuar tajuk plak kan...hubby kiree pun sgt giler bola...mmg takleh nak pisahkn dengan bola..sabar je la..
apa-apa pun, bola lebih penting dari benda lain...kdg2 je la dpt pujuk supaya tak gi main bola...hehehe..
take care..tak lama je lagi kita kan... :)

inzarin said...

suda manis2 segala isi entry.. tetiba teselit lak soklan psl breastpump. sungguh tak leh blah ini mak buyung. hahaha. btw, hepi besday encek zainol!

Nad Nazira said...

heppy besday! hehe. dah die suke sangat old town nak wat cane kan. apesal muke ko nampak 3/4 je. bagi penuh la yang. hehe.

harzharun said...

sha...agak2, kalo ko jupe aku tgh jln, cam x??..aku x cam ko weh!!!!...bak la gmbr jelas sket!..hehe

♥ Fasha ♥ said...

KIREE : mmg rasa kejap btul masa berlalu ni kan kiree. ahaks.
tapi tu la... dah kawin ngan org2 yg fanatik bola camni kena ngikutkan je la... ^_^


INZARIN : tengkiu yang! hehe.
oo soklan kat bawah tu menggambarkan situasi skrg yg tgh kepeningan memilih brg nih =p


NAD NAZIRA : tengkiu2 dear ^_^
abihku kamera henpon aku muat takat2 tu jek. haa nanti aku dpt kamera baru kang penuh blog ni aku letak gambo aku kang =p


HARZHARUN : wahaha kompem ko tak knal aku. yela2 nanti la aku beli dslr kang aku tepek gambo byk2 kat blog ni eh bagi ko muntah darah plak =p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review