Baby Stuff : Ice & Cooler Bag

Love & Kisses ✿ sha

Autumnz : Cooler Tote
RM37.50



Autumnz : Cooler Bag
RM44.70

some reviews said that it can fit the Spectra 3 breastpump inside.
'btul ke eh?

or shud I buy this Mom's Precious Cooler Bag?
RM50.50 @ FM


My sis use this bag and she said, ok la...
takde pun komen yg tinggi melangit so aku rasa cam biasa2 jek.
no one I know use the Autumnz bag so I'm not really sure about it walopon dlm review ckp bole tahan sampai 14 hrs.

Autumnz of cos lebih murahan tapi utk storage ni aku tak kesah sgt kalo mahal pun asalkan bagus and btul2 boleh tahan lama -- the milk and the life span of the bag itself.

yela, beli mahal2 of cos aku nak beg yg tak cepat rosak, kan.

so, which one do u recommend?

and as for the ice pack, I'm going to use this Techni Ice.




RM25.50 sajer okeh.
and voted by most forumers ^_^

8 comments:

k|ree said...

hurmm...masa beli breastpump, kiree ada dapat juga cooler bag dgn ice pack sekali...tapi, kena ada dua..satu untuk stok pam di ofis..satu lagi untuk hantar ke nursery..kebetulan beli ice cream walls..ada dapat cooler beg tue..kira pakai itu pun boleh kot..cuma kena cari ice pack yang bagus la...tq for sharing...nnt mau cari... :)

fikaryna said...

harga berpatutan dan praktikal jugak..

Hunny said...

hi fasha, ive been reading your blog secara diam2 :p anyway, i memula nk bli cooler bag jugak tapi last minute we decided to buy coleman case tu.ngn ice box nye sekali.tak cantik pun :p but its practical.bleh guna utk picnic gak keke

best of luck for your coming baby.

i follow you tau :)

Cik CT said...

hi,hopping to ur blog..i use autumnz cooler bag n fit my avent pump in it...kalo ltk spectra 3 rasanya tak muat..buleh thn more than 8hours dgn 3 icepack..saya dh cuba ms travel frm Pangkor Island back to Rawang...pjlnan amik masa lama sbb on the way singgah lumut la, solat n macam2 lg..smpai umah dh mlm tp icepack still maintain cool..juz my 2cents..;)

♥ Fasha ♥ said...

KIREE : haah la kiree. tatau kat nursery nanti mcm mana. ingatkan nak tumpang kat fridge diorg jek. tapi ntah ye. mcm kena beli 2 cooler bag je nih..


FIKARYNA : haah ryna. benda penting camni memang kena survey byk2 tmpt baru bole beli


HUNNY : owh ada silent reader ye.. thanks hunny ^_^
coleman case tu mcm best gak. baca review ramai yg ckp coleman punya cooler bag pun bagus. maybe nak beli utk bwk kat babysitter kot..


CIK CT : haah la dear, spectra 3 mmg x muat nak letak dlm autumnz bag tu. sy dah beli yg mom's precious tu pun sbb mmg nak yg compact. comel jek cuma muat 4 botol tapi cukup la kot sbb nak buat simpan stok kat opis jer..

aincomel said...

fasha.. ko dh beli bpump ke? aku baru nk let go spectra3 dual pumping aku.. huhu

♥ Fasha ♥ said...

AINCOMEL : lahh yeke? ko tak ckp awal2.. aku baru beli aritu. tapi kalo ko advertise mesti ada je org yg nak beli tuh

ummi yaqeen said...

salam, nk ty Autumnz Cooler Bag tu fasha beli kat mane ek! rasa mcm murah jer berbanding kedai 0n9 lain..tq

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review