another year passes by...

Love & Kisses ✿ sha
Cuti dah approve!
yey!!!
haha. macam la selama ni bos aku tak bagi cuti kan.

but this time it's different.
oh, coz it's my birthday ^_^


29th October 2010...
of fine and simple pleasures...
many years of laughter...
all of life’s best treasures...
and I wish myself healthy and happily ever after!

*hiks*

and I can't wait for tomorrow.
sebab mmg sbenarnya suda sangat menat ngan keje.
so tak kesahlah mau ke mana pun asalkan keluar dari JB yg menyesakkan fikiran ineh.

Initially we plan to go to Mlk or PD.
Tapi macam dah alang2 better pegi KL je terus so dapat shopping brg baby.
Sebab tinggal 2 bln++ je ni so bila fikir-fikir balik, better dulukan benda yang lebih penting, kan.

Aku ok jek.
Mlk best sebab itu memang tempat yg sentiasa di hati...
PD pun best so that dapat bercuti berdua-duaan dengan encik Hubby.
Tapi KL pun takpe, since dpt buat benda yang aku suka = shopping! hehe.

6 comments:

Uncle Lee said...

Hi Sha, Many happy returns of the day. Happy birthday.
A birthday is just another 365 day trip around the sun. Enjoy the trip.
Keep that flame in your heart burning bright and you will be forever young.

Have a wonderful day and keep a song in your heart, best regards, Lee.

Fiza Z. Abidin said...

hey there blogger, would like to wish u Happy Birthday. May Allah Bless You, dimurahkan rezeki & sentiasa ceria selalu :)

Cik Puan Fara said...

haritu masa besday aku, kami pn pegi PD.. saje nk masa berdua.. padahal PD tu 45mnt je dr umah, boleh blk hari kot.. tp tido kt sane.. ohh best wuhhhh, spent mase togetha2..

hehehe


epi besday mommy 2 b >:D<

Mrs. Eeza Herman said...

hi sha...hepy besday to youuu...
hari nie besday awk lak..
selang sehari je kita ekk..
baby kita pun sama gk..
mcm xpercaya jer bila dpt jumpa hal mcm nie..
hepi holiday..take care.. =)

harzharun said...

hoho...hepi besday cik kak!!!...bp ek umo ko?...secret2 pulak...hihi...

wei, aku lom ada lubang masa tuk escape gi holiday..sedeh!..huhu

♥ sha ♥ said...

UNCLE LEE :
thanks a lot for d good wishes uncle lee ^_^


FIZA Z. ABIDIN :
thank you dear.. ^_^


CIK PUAN FARA :
haa tu la fara. padahal kalo dok umah pun berdua gak kan tapi bila dpt bercuti-cutian nih sgt la bes perasaannye =p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review