Wedding : Zaza & Azlan

Love & Kisses ✿ sha

eh berjaya uplod video rupenya.

haha.

pasni bole try letak video kawin aku plak.
both done by En Zaha from Pmline.
oo ye, sila pausekan lagu kat bwh sebelum menonton.
...

by the way, ni wedding adik aku, Zaza, my one and only sister, 6/6/2009 aritu merangkap tarikh tunang aku.
Sangat suweeeet hoke.
ai suker!
tapi dia dah curik lagu aku so aku terpaksa guna lagu lain.

Cerita lanjut adalah di sini dan di sini.

ai mau nyambung mempacking barang.
cam makin aku ngemas makin bertimbun lak barang atas lantai.
cam takde pekdah.
and cam sangat menat.
dah la tadi satu ari aku dok prepare utk domestic inquiry (DI) sorang staff ni.
stress oke.
tu besok2 baru cerita.
sekian.

2 comments:

harzharun said...

babe...ko tipuuu...ckp nak letak video ko!...

sgt jelas akad nikah tu kan...1st time aku dgr ,"aku nikahkan, kahwinkan AWAK"..biasanya DIKAU....tp nape seme pak imam kene sebut nikahkan kahwihkan...bukan ke benda sama...hihi..ngomen pak imam lak aku ni....

oklah..cpt upload video ko lak...

♥ sha ♥ said...

HARZHARUN :
ni aku testing2 dulu la harz. kang aku dah amik dvd aku kang aku uplod kat sini eh.

hehe. citer sbenar adalah aku x dpt video aku lg pon ha. nex week baru nak amik. kesian btul.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review