si cantek~

Love & Kisses ✿ sha

ye, hobi saye adalah tido.



akhirnye saye bukak mata sambil kerut dahi sebab acik Sha saye asyik suh mommy saye kejut sebab dia suh mommy amik gambo saye mangun.

'aa bila la Syaura nak balik sini jumpa acik nihh?

oh my.
I can't wait to see her next month!!

------

My stomach and back has been hurts like hell.
Dah 3 minggu ni...
Rasa macam senggugut yang amat dahsyat.
Padahal sakit tu datang time aku tak period.
And time period pun selalu aku takde kena senggugut.
Normal je.

Agaknya sebab angkat-angkat fail kat opis aritu.

Nak tidur mengiring belah kiri memang tak boleh ni.
Lansung tak selesa.
Kaki kiri pun macam kebas dah.

Rasa macam nak pegi urut je.
Tapi teringat lak time urut sengkak a few months back time rahim aku turun sebab tolak almari dulu.

Gile sakittt oke!
Jadi telah fobia nih.

Orang cakap, bab-bab rahim ni tak boleh urut sebarangan.
Takut effect apa-apa pulak nanti.

And dokter cakap, masalah urat.
So maksud dia boleh urut ke tak eh?
haih.

10 comments:

fikaryna said...

fushsia, plz jaga dr..ngeri la bca kisah u nih..kalau nak ngurut pun..pergi pada yg pakar saja tau..

NURUL said...

comelnyer :)

k|ree said...

urmm...masa kita baru kawin...pun macam fasha juga...asyik sakit perut je...and org kata,mngkn sbb ada hormon lain sudah masuk dlm badan...dah yg klaka nye...mr.casio : "sperma saya pergi sampai kat perut awak ke?"...macam nak pengsan kiree gelak...

Nad Nazira said...

amboi kiree..tak tahanlah dengar ayat mr.casio tu..hehe..fsha..semalam nad gi umah nazifa..dekat2 umah fasha je..husband keje sime darby gak..and nazifa kenal fasha..what a small world..heheh.

takmo gi check dr ke? bahaya tuh back pain..takut effect kalau2 pregnant nanti lagi saket..

Fuchsia said...

FIKARYNA :
aa mmg ngeri. tiap kali rase nak urut tu mesti terpikir 'dibuatnye dia salah urut kang abih pecah rahim aku kang'.
hehe


NURUL :
mmg comei sesangat. especially bila dia buat muka 'apehal?'
hehe


KIREE :
hahaha kelakar la kiree. tapikan, my fren pun ada yg ckp camtu gak. maybe sbb hormon dah campur-aduk kot ni ;p


NAD NAZIRA :
tu la nad. kiree tu mentang2 dah join d club terus tak hingat ayat dia. ahaks.

nazifa? dia bloggers gak ke nad? sape ekk.. nak tau gak nih

Puan Suraya said...

hehe.. sue pun sama mcm kiree gak, lepas kawen sakit pinggang sangat hanya Allah yang tahu.. sakit berpanjangan hingga waktu period..lebih kurang seminggu lebeh jugak la. tp after period dah tak de dah..n tiap kali period dah takde senggugut pon :)

ally said...

adakah itu si cantek, baby zaza? hehe..wah..sgt comel..hehe..
& take care of yourself k fasha..

k|ree said...

hehehe...jgn marah ye... :)

Hasan Amran said...

cumellll!!!
kawaiiii!!!

Wife and Her Daily Notes said...

jangan risau...perkara biasa untuk 2-3 bulan lps kawen..

heheheee...percampuran hormon maybe??

sy penah laluinya!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review