this and that.

Love & Kisses ✿ sha

This pict was taken last Tuesday during our visit to Puteri Specialist Hospital, JB.
Budak tecik telah demam.
So bercuti-cutian la cik mommy and papa layan si tecik ni kat rumah.

Demam2 pun sangat comel la budak tecik ni kan.
Walaupun tak tidur satu malam tapi dia tak nangih pun.
golek-golek-golek keliling katil.
Sehari-harian nak mommy dok dekat-dekat dgn dia, dukung2 dia nak manja2.
Kalau jauh skit mula la menjerit.

Takpe2 omak tak kesah sayang.
Time ni la nak dukung2 dia banyak-banyak, gomol2 dia tiap ari.
Baby kan cepat besar.
Nanti kang kejap je dah nak buat hal sendiri.
Dan tiba2 omak pun telah menjadi tua T____T

Anyway, sorry to those yg bertanya and dok email banyak2 tentang guestbook tapi order adalah ditutup sampai Emir umur 2 tahun a.k.a 2013 or sampai dia behave.
Sekarang adalah sgt tak behave ye.
Tak merangkak lagi tapi sangat ligat menjalar ke hulu ke hilir.
Bila org tanya nape ko kurus sangat nihhh? so akan automatik jawab, aku menat kejar si nanish ni haa.
ahaks.

Tapi memang tak terlarat aih.
ngan nak melayan dia, nak ngemas rumah, nak motong2 kertas, nak mendeco2, nak gam2 sume tuh. harus luka parah kalo dok berdampingan ngan omak yg bizi dikelilingi pisau and gunting nih.

So buat masa ni ai bercadang nak jual benda lain.
Yang lebih senang, best and praktikal.
My latest obsession... shawl and tudung!
Tapi silap haribulan kang abih sume aku rembat dok buat guna sendiri jek tak jadi jual kang. hehe.

And weekend ni ada Mom & Baby Expo 2011 kat Danga City Mall.
Family Hubby nak datang Sabtu ni so ai bercadang nak gi besok la kot.
Takpun pagi Sabtu.
Nak bawak nanish tapi cam leceh je nak bersesak2 sambil mengusung dia tu kan.
Hubby kena keje pulak tu.
takpe nanti mommy beli bola Ben10 utk nanish ye.

and yey! tadi dah dapat surat bonus!
alhamdulillah... ^_______^
so petang ni dah bole start gi survey2 yang itu2 ya papa?
heee~

5 comments:

♥ Elin ♥ said...

harap mom & baby expo tuh meriah lah x mcm kat melaka las week.

mcm x der apa jer!! sponser x der.
ntah apa2 booth yg attand....;(

dah ler susah sgt kat melaka nih nak buat expo mcm tuh.

~ PUAN THALHA ~ said...

comel sangat danish. muka dia macam ayah dia la, anak bapak.. hee. harap danish dah sihat.
selamat bekerja ditempat baru fasha.
*comel bertudung. :)

fainie_riz said...

nanish u sgt comel, hensem, muka manis jek..demam2 pun boleh pose manja2 gitu..hihih

Girls Like Me said...

i miss nanishhh yg comelll itu!

sha said...

ELIN :
kat jb ni pun susah nak ada expo baby camni elin. aritu fasha gi mmg tak byk pun booth yg ada. yg penting2 semua takde pun. menan je byk so ai pun angkut benda tu je la =p


PUAN THALHA :
tu la thalha, sume ckp mcm muka bapak dia. takpe2 janji comel. haha.
tgh taun dpn la baru keje ngan mngmt baru ni thalha. hopefully ok la... huhu


FAINIE_RIZ :
dia tu memang. asal dpt dukung je memang manjang sengih mcm tak sakit je ha. cuba kalau letak, mau meraung tak hingat. ahaks


GIRLS LIKE ME :
nanti bln depan kitorg ingat nak gi kl la faz. so nanish bole buli mama cu lagik. hehe. dia makin debab skarang ni faz so kalo dukung mesti tak larat lama2 dah. hehe

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review