We're Married!!

Love & Kisses ✿ sha


Alhamdulillah... tanggal 31 January lalu kami telah selamat diijabkabulkan. Tak sempat pun mau bercerita panjang di sini kerana terlalu banyak kerja menanti di luar. Gambar kat atas tu pun curik dari FB my official photographer.

Tadek gambar dari kamera sendiri sebab dia hilangkan diri time kenduri. Tadi baru jumpa. Sangat cipan kan.

Thalha already made an entry about my wedding day. So, kalau korang nak tau serba-sedikit tentang cerita majlis kami, silalah lawat blog dia ya ^-^

'sangat terharu okeh. hihi.

By the way, my family is moving in to our new house by this week. Jadinya, harus la ngangkut beribu-ribu barang dari umah lama ni.

Exhausted oke.
totally, extremely exhausted.

oh ye, motif sebenar adalah nak bercerita tentang majlis kahwin.

alhamdulillah... the wedding is beautiful.
It has been as beautiful as what I wish for it to be.
Noni, my pak andam is the best ever!
My photographer is superb!
The food is excellent!

And everything is according to plan except for a few things like kompang and DJ time merenjis and my mum's baju.

Takpe, dah selamat pun.

sangat hepi!!
*wink wink*

Sangat comel my hubby.

He keeps grumbling about the inai yang makin hilang kat jari sebab his sister tak pandai pakaikan inai. Pastu tgh shoot outdoor semalam bape kali ntah nyuruh aku pakaikan inai balik kat jari dia.

ahaks.
bole gitu?

...

Besok-besok or malam nanti kalau sempat aku nyambung cerita ya. Pengantin ineh mau nyambung ngumpulkan barang-barang yang mau diangkut ke rumah baru.

Sekian.

22 comments:

cikTari said...

Tahniah Puan Fasha!

Mesti sangat bahagia bila semuanya dah selesai.

Mrs Drac said...

tahniah da slmt jadi suami isteri..slalu bace blog awk tapi ni first time tglkan tapak kaki..hehhe=p

ellfazira© said...

congrats babe!! Pn. Fasha at last! yayyy!!:)

Kaseh NazLieza said...

congrats for ur wedding..

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

congratez puan fasha~
t upload pic manyak2 ek..

Haliza said...

tahniah utk awk & hubby ^__^

harzharun said...

congrate dear....xpe, penat lelah semua dah tbayar kan..all the DIY didn make u DIE pun kan...hahaha...hepi 4 u dear...semoga cinta kalian kekal hingga hunjung nyawa...muahh!!

NahWaL said...

tahniah fashaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! hahaah motep tulis pepanjanggg...cepat dapat anak! i nak jadi auntie nawal

diri aku said...

congrat fasha..cepat2 jd momma okeh..heheh

extraordinary journey said...

congrats congrats..may Allah bless you marriage with happiness and baraqah..ameen...

cepat2 upload pic...we all tak sabar nak tinguk...

fikaryna said...

fasha..tahniah n alhamdulillah..hepi sgt utk fasha..cepat la tampal gambar..huhu..

dialicious said...

wahhh bestnyeee pengantin baru..i miss those moments :)
congrats fasha!may happiness will be urs forever.take care of each other

Nurulhuda|Adlie said...

sweet sangat, congrats again! cant wait to see all pics.. :)

Miss Shareeda said...

Congrats dear..
Puan oh Puan.. hehehe
i tak sabar nak tgk more pic je.. heheh..

Siti Hajar said...

tahniahh:)

nino said...

selamat pengantin baru fasha.
akak dari blog thalha terus klik masuk sini..:)

Zahra Ashiqin said...

taniah! selamat pengantin baru fasha dan suami!

harzharun said...

meh nak komen skali lg..hehehe...Dear!!!!!!!!last minute u sgt menjadi la!!..warna warni u sgt cantik la!!....i dah tgk kat blog thalha...everything look well organized...x mcm last minute pong...tahniah dear...i plak yg bdebar2...

-yani- said...

thaniah..
semoga kekal hingga akhir hayat..

miss F said...

puan fasha...selamat penganti baru. semoga bercinta sampai syurga :)

sya_firwan said...

wah..so sweet both of you..moga kekal berbahagia selamanye..:) tahniah ye..selamat pengantin baru

bitsANDpieces said...

tahniah fasha!!! semoga bahagia ke akhir hayat :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review