selamat tinggal cuti...

Love & Kisses ✿ sha
so, besok adalah keja ye.
selamat tinggal kehidupan yang gile heaven dok umah mengulit si kecil Emir sambil tengok tv makan eskrim...
*wave*

kita jumpa lagi insya allah beberapa tahun akan datang for little A-S and little Z-M.
gila kau nama anak no. 2 and no. 3 pon dah siap2 prepare nih.
hehe.

Semalam jalan2 ngan my mom and little Emir ke 4 shopping complex, konon-kononya mau carik baju baru.
Baju2 lama untuk ke opis ada la selai dua yang aku masih boleh pakai tapi yang lain adalah super sempit hokey!
T_T T_T

Mula2 try saiz S, langsung la mcm nangka bungkus.
Terus sedar diri maka try saiz M.
Tapi tersangkut plak kat atas tu.. eh.
Slow2 capai saiz L dan, uwaaa........ muat2 je weh!


Mengapekah 7 kilo yang degil ni susah betul nak ilang eh?
Merasa la kau pakai baju saiz L pasni and sampai bila2 T____T
gedik sgt beli banyak2 baju saiz S dulu kansss.

Mungkin perasaan adalah body lepas bersalin akan maintain slim melim macam dulu...
hoh! mak suh pakai bengkung ko tanak... panas la melekit la itu la ini la. degil sgt memang mcm tu kannn. pastu makan sume nak sedap je. stok coklat berbungkus2 kat umah tu ha. tak kira plak eskrim Wall's berkotak2 kat fridge tu. hoh hohhh!!

hubby oo hubby, cepatla balik... bleh neman cyg joging tepi tasik tu hubby.
tak pun gi gym.
eh tapi nanish tecik ni nak letak mana plak.
tetiba lupe daratan jap.

6 comments:

Siti said...

hahaha..sabar sha..xlama lagi bleh la kembali ke bentuk 's' mu itu..

babe, nak try premium beautiful corset x? i nak turun johor nanti..kalauu nak try, bleh la jumpa :)

k|ree said...

urmm...nnt dah start keje..jaga anak lg...cnfrm turun punya la...kiree punya baju sume stuck kat atas tue....

Siti Hajar said...

sy pon mengalami keadaan itu.. baju2 lama banyak yg dah x muat... hehe

harzharun said...

ohhh, baca kisah badan x kurus lps bsalin lg ngeri dr bc cite sal bsalin...huuu

Ms Serry + Fatieha Fatie said...

huhu chayok2 kuruskan badan yer... follow akak...

ida khairani said...

Aku lepas anak no 2 baru boleh pakai baju seluar lama. Lepas anak no 1, semua xmuat.. Tp aku sure ko lebih gigih dr aku. Caiyo2x!!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review