i miss u hubby...

Love & Kisses ✿ sha
ai tengok hindustan hokey.
aritu citer Hum Tum.
pastu citer Har Dil Jo Pyar Karega.. <-- tergeliat lidah aku nak sebut citer nih
kalau encik Hubby tau ni mesti dia kagum sambil gelak gumbira.
sebabnya, time dia kat rumah, jangan harapla dapat nengok citer lain.
kalau tak tengok bola kompem akan tengok citer hindustan kat Astro nuu.
gile sakit ati kalau dia bukak channel tu.
apsal ntah aku bole jadi anti sangat tu.
but seriesly aku tatau pun apa yang best ngan cerita2 gitu.

kadang-kadang kalau dia kemaruk sangat nak tengok Hindustan, aku akan pura-pura tido or buat keje lain.
tanda protes la konon.
and dia tau aku memang sangat2 tak suka dengan cerita2 itu.
tapi ni nape ntah tetiba bole terbukak plak channel tu and tetiba bole tertengok sampai abis and bole tersuka.
...

haha.

i miss u hubby.
T_T

6 comments:

Mrs.Qarlista said...

tadi kan..aku baru je pas nangis mase cakap ngan husband kat phone. ntahla ekk..napela kadang2 bile rindu tu datang memang tak bleh blah la..berjurai-jurai air mate. ko tu lagilaaa..siap layan hindustan..kalau aku, konfem dah lagi banjir... :)

lind said...

industan kalo kita try hadap dia mmg terlayan punyaa hehe

k|ree said...

waa...susah tau nak jmpa org yg tak suka tgk hindustan...kami berdua suka tgk hindustan..masa tgh ngandung, tgk hindustan..smpai kata,nnt nak anak rupa macam hindustan...sekali keluar, macam jepun la..hehehe...

kami siap bole nyanyi2 ikut lagu hindustan..tp,mr.casio lagi hebat la...

harzharun said...

aku mmg penengok hindustan okeh...haha

ida khairani said...

Hindustan mmg boleh dilayan sekali sekala bcos ada cita yg sgt ok, ada cita yg sangat over.. Itu mmg nyampah la nk layan..

Nanti hubby ko ada, best la dia ada sparring partner.. Anak ko pn ajak la layan sama..Hehe..

Anak dara aku tu, leh layan drama melayu.. Lawak aaa.. Aku xlayan pn..kadang2 buka tv, p buat kerja.. Senyap ja dia, rupanya layan drama..

Fasha said...

MRS QARLISTA :
wahaha ko memang ratu air mate ni nad. tapinya kalo aku jadi ko pun mungkin akan jadi camtu gak kot. gagah gile ko dok sendiri time preknen aritu..


LIND :
ahaks. dulu time kecik2 memang slalu gak tgk industan ni lind. tapi tu la sejak dah abih skolah memang dah tak berapa minat dah. lagi la bila tau hubby minat citer tu memang tambah tak minat sbb dia yg konker tv. hehe


KIREE :
haah la kiree. anak kiree sepet mata dia cam jepun lak. comei gitu. ni terkenan sape lak tuh =p tapi gigih la korang ni siap hapal lagu hindustan ha. fuh


HARZHARUN :
yela2, ko memang. ratu air mate cam nad. hehe


IDA KHAIRANI :
mesti ko rajin layan industan gak ni eh ida? hehe.
tapi kagum plak aku, si iris tu bole layan drama melayu tuu. fuh fuhhh

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review