IQ Test

Love & Kisses ✿ sha
so this is my third day at the new office.
lazing around all day since there's nothing much that we could do.
network takdok, line tepon pun takdok so marilah menikmati saat2 santai yg tak berapa nak best nih. tu yg gigih buat IQ test sebab bosan takde benda nak buat sangat.

IQ Test

QuickIQTest.net - IQ Test

oo ye, I met one of my blog reader yesterday.
Fara.

she bought a tudung stand and some hangers from me.
mcm a little awkward la kan to meet out the readers sbb blog kan tempat meroyan dan menulis segala yg dari hati. ahaks.

she's the 9th blogger that I've met.
the 1st one is Nad Nazira during her wedding and she came for my wedding.
2nd is Thalha during my wedding and also time her wedding.
and then Haliza time tgh shopping kat Plentong pastu gi time wedding dia.
Surayya, also time tgh shopping kat Tesco.
before tu dah pegi her wedding kat Perling tapi tak sempat jumpa.
and then this Fara.
and there're some others yg email me ckp terserempak my hubby with Danish kat Persada tapi tak sempat je nak reply email nih. aaa sori ^_^

eh pastu nak tambah.
Ilot pun dah jumpe gak time beli kuih raya sedap kat dia.
and Umliyana pun dah jumpa time dia beli guestbook kat aku for her wedding.
Ally, jumpa time kenduri dia plus time kenduri sedara-mara sebab rupa-rupanya she's one of my cousin! mcm 2, 3 pupu tu la. jumpa kat alam maya gitu =p

and Intan!!!
ok actually she's one of the first blogger yg aku penah jumpa. kat tgh jalan pulak tu gi jerit nama aku. muahaha. terasa glemer kejap =p and dah siap datang beraya kat rumah aku lagi ha. and actually she reminds me of something. something yg ditinggalkan long way back then... *tetiba terus bukak blog lama kan. haha

quite a coincidence la kan meeting diorang2 ni.
and of course quite nice too.
mcm tak sangka dari alam maya membawak ke alam nyata. huhu ^_^

11 comments:

fiszah_pjo said...

hi dear..pzah pon try juga iq test ni ..hehe

monstorious wife said...

Sha, kau lupa aku.. kita pernah jumpa okeh, hantar kueh. Kat tesco plentong..

sha said...

FISZAH_PJO :
aa dah try ek? bape iq pzah? hehe


MONSTORIOUS WIFE :
eh ye bole terlupa plak. hehe takpe2 aku dah masukkan dah =p

Fainie said...

bile la kite nk jumpa ea sha..ntah2 pernah jek terserempak kat tesco jusco tp tak perasan. (",)

in.zarin said...

Eh iols pun penah jumpa uols tau. Siap jerit nama kat tgh jalan lagi. Lupa ke? *sentap* Hehehe ;p

sha said...

FAINIE :
tu la pasal. dah la dok dekat2. mesti ada terserempak ni kan. ahaks


INZARIN :
sori yanggg! haha boleh pulak termiss nama ko ngan ilot tu. takpe2 dah masukkan balik. hehe. eh by the way i mmg takleh baca blog u berzaman sbb dah kena blog. not authorized nih. sila la bg access balik ye - bisobonar@gmail.com

inzarin said...

Uiks? Barang yg lama usah dikenang. Biar je jd sejarah. Tp part jerit kat tgh jalan tu mmg serius epik. Hahaha! Tak sangka dah lama jugak kita 'kenal' eh? Dari zaman u solo sampai dah bertiga ;) Oh btw, i dah 2 tahun kot pencen blogging. Now mengomel kat twitter je. Heh.

ally said...

sha, nak nyibuk2..haha..opis baru di mana?eh, ke dah tukar keje?eh..minah kepoh tul ai ni..hihi..

harzharun said...

aku ko lom jupe weh!
Nexwik hubby outstation je jb...siap dia dpt diskaun tuk masuk universal studio singapore lg yg felda bg...tp aku veri the bizi nexwik..xle nak nyebok ikot..huuu..kalo x aku gi cr ko...heeee

sha said...

INZARIN :
aah kan mmg lama sbenarnya dah kenal. tetiba kwn blog lagi kenal diri sendiri drp kwn sebenar ek. haha.

owh dah pencen yer.. patut la access kat blog mcm dah kena block..


ALLY :
kalo ally ingat kes sime darby oil&gas kena jual ke petronas tuh, kami2 la yg terlibat nih. so dah ke subsidiary petronas dah skrg nih... ally kat mana skrg? kl kan?


HARZHARUN :
hahaha mmg ko je yg blum jumpa. diorg2 ni dah slalu dah jumpa. meh dtg raya sini meh. taun ni walopon cam tak bape larat tapi mcm nak buat open house. hehe

ally said...

oh ye..haah..ri tu ada baca..rupanya fasha antara yg terlibat..hihi..yup, kat kl..eh, silap la, kat klang..x mampu dok kl..hihi

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review