veri meroyan

Love & Kisses ✿ sha
I don't know what's gotten into me lately tapi bulan ni memang aku dah soping secara meroyan.

Memula beli tudung Fareeda nuu sampai 10 helai.
Bulan lepas beli 3 jek.
cuba ko kira kalau sehelai je dah 165++, kot sampai 10 helai tu bape dah?
tapi tudung dia cantek sangat kansss?? owhhh aku telah addicted!! muhuhu T_T

pastu beli handbag Coach sampai dua bijik.



pastu beli purse Coach jugak!!



pastu ni beli Samsung SIII...


pastu shopping baju-bajuan cik nanish kat Poney ngan Hush Puppies sempena sale ni kan.
pastu shopping kat Littlebayi, Giftfromheaven ngan Fabulousmom, of cos barang budak tecik tu jugak.
pastu gi Jakel ngan Gulatis angkut sampai 8, 9 helai kain pasang yg bila ntah nak buat.

pastu order telekung Vietnam yg benang perak tu harga RM140.
and Hubby gave me a new parfume, Miracle by Lancome buat nambah koleksi dalam lemari. tengkiu hubs! :)



Ni gara2 tak jadik gi cuti kat HK taun ni la tu yang dok perabihkan duit nih.
USS pun tak jadik pegi sebab takleh naik roller coaster.
takde maknanya gi USS tapi takleh naik roller coaster kan. buang karen jek. muhuhu...

Tapi bila fikir2 balik, takpe la... tunggu anak2 besar sikit baru senang berjalan kan? kecik2 ni susah jugak tengah byk ragam gini. kalau tinggal kat rumah and bercuti berdua mcm tak berapa best. nanti tengah berjalan mesti teringat anak. humm...


10 comments:

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Soppinggg sakan kan. jeles mak jemah tau! :)

Luv like this.... said...

humaik aihh..couch tu very the jeles ler
:)

Chekgu Azrine said...

dasatnya shopink!!hehehe

♥ Elin ♥ said...

yg tgk nih pun blhmeroyannnn ok!!

x menahan fareeda 10 helai.
sebulan 3,4 helai ker beli..:P

tp apa slhnya bukan selalu pun untuk diri sendiri jugak kan.

k|ree said...

waaa...seronok nye shopping...lama dah tak rasa shopping sakan...

inzarin said...

Meriah uols! Makan hati daku di sini T__T

eynda said...

Fuiyooo... bestnyer shopping cam ni :-)

harzharun said...

hubby dah bagi kat aku durian runtuh yg najib bg kat dia tu..tp,aku tperuk kat sini xle gi mn2...super bz..dpt selsema yg sgt teruk lg...perasaan nak soping sgt melonjak2 weehhhhhh!!!.....sian kat aku...yg ada giant n carlo rino je plg hebat kat sini...sian weehhhh!!

Hawa said...

wowwwww..bessnye bile lah nak .dpt camne

azwin_82 said...

mak ai....sakan..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review